Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πεσκέσι υπέρ καναλαρχών η παράταση Κατρούγκαλου (-1/8) για το Αγγελιόσημο

Χωρίς κατηγορία στις 08/05/2016

“Δήθεν” η απόφαση…

Τρίμηνη παράταση στο Αγγελιόσημο έδωσε σήμερα ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος με νομοτεχνική βελτίωση που κατέθεσε στην Βουλή και η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων, σχολιάζει…

Παράταση – μαϊμού
για να τσεπώσουν
και το Αγγελιόσημο οι καναλάρχες

Τα δίνει όλα στη διαπλοκή, πριν πηδήξει από το τρένο ο Κατρούγκαλος. Η δήθεν παράταση ζωής στο αγγελιόσημο, μέχρι τις 30 Ιουλίου, δίνεται ώστε το πεσκέσι, να συμπέσει με τις καινούργιες τηλεοπτικές άδειες.
Με τροπολογία που ήδη ψηφίσθηκε, οι άδειες αυτές θα πληρωθούν με δόσεις μέσα σε δυο χρόνια. Και με την λήξη της παράτασης, το αγγελιόσημο, κάπου 120 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, φεύγει από τα δημοσιογραφικά ταμεία και ως διαφημιστική δαπάνη το τσεπώνουν οι καναλάρχες.
O ίδιος ο Κατρούγκαλος μας πουλάει και εκδούλευση. Ακούστηκε να λέει ότι δήθεν δεν έχει πάρει την άδεια από τους δανειστές για αυτή την παράταση.
Και για να δείξει ότι… παίζει το κεφάλι του, πρόσθεσε πως αν του ζητήσουν να «ξεψηφίσει»… την τροπολογία του, αυτός θα υπακούσει αλλά αμέσως θα παραιτηθεί.
Θα ζήσουμε βέβαια ένα δράμα χωρίς Κατρούγκαλο και τσόντα τον Πετρόπουλο. Μαζί με την ελληνική κοινωνία.
Η τραγωδία όμως είναι ότι δεν μας αφήνουν ούτε γενόσημο.
Με νταβατζήδες , διαφημιστικές και ασφαλιστικές εταιρίες να κάνουν από τώρα πάρτι. Λίγο έξω από το αριστεροχώρι. Και με τον ήλιο να ανατέλλει την Αυγή, χωρίς όμως Ενθέματα.

Απάντηση