Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πιο εύκολα βρίσκεις χασίς στην Αθήνα, παρά τσιγάρα – Κι ο “μπάφος” πάει σύννεφο!

Χωρίς κατηγορία στις 27/05/2016

Εν τούτω… Καρανίκα!

kapranos d

|> Δημ. Καπράνος

Επιτρέψατέ μου, αγαπητοί, να ταχθώ με το μέρος του πρωθυπουργικού συμβούλου Νικολάου Καρανίκα. Κακώς ενοχλείται η “καθωσπρέπει” και η “κομιλφό” κοινωνία με τις θέσεις του αντιγράφου του Ευσταθίου Ψάλτου, δεδηλωμένου θαυμαστού των γλουτών της Ελένης Μενεγάκη (την εμάθαμε και ετούτη μέσω Μεγάρου Μαξίμου), τις οποίες εκφράζει από τα “σόσιαλ μίντια” (όχι, δεν μεταφράζεται “σοσιαλιστικά μύδια”) κάθε τόσο.

Τι έκανε, ο άνθρωπος; Συνεπής, συνεπέστατος στάθηκε, απέναντι στις ομάδες των νέων (και όχι και τόσο νέων) οι οποίες στηρίζουν το “Φεστιβάλ κάνναβης”, που έγινε πλέον θεσμός στο Σύνταγμα (εκεί που την ίδια μέρα έγινε αγών του άλματος επί κοντώ και οι αθλητές  έπαιρναν φόρα τρεκλίζοντας) και στηρίζουν αναφανδόν τον ΣΥΡΙΖΑ και την οπισθοδρομική κυβερνητική κομπανία. Δηλαδή τι νομίζατε;

Μόνο ο Μπάτμαν με το κολάν έχει το χασισάκι σε εκτίμηση; Ο μπάφος είναι καθημερινότητα στους κύκλους των “προοδευτικών” και των “απελευθερωμένων”, που ψηφίζουν τον Αλέξη με τα δυο χέρια (αν δεν έχουν φουμάρει πριν, διότι αν έχουν φουλάρει, μπορεί να ψηφίσουν μονοκούκι Μπομπ Μάρλεϊ).

Σας πείραξε που ο Καρανίκας τον συνιστά και για την θεραπεία του καρκίνου; Εδώ υπάρχουν κυρίες της καλής κοινωνίας, που ανάβουν μπάφο εν ψυχρώ. Κι αν τους πεις “Μα, τι κάνετε εκεί;” θα σου απαντήσουν “Μα, μου το συνέστησε ο γιατρός“!

Είναι η δικαιολογία της μόδας, για όποιους το έχουν ρίξει τα “ελαφρά” για να ξεχάσουν τον πόνο τους! Φυσικά, ουδείς γιατρός τους το έχει συστήσει. Κι αν βρεθεί κανένας από εκείνους τους περίεργους “εναλλακτικούς”, θα σου πει, άντε με το ζόρι, να καπνίζεις ένα “τσιγάρο” την εβδομάδα! Όχι να ανάβεις στην καφετέρια το ένα πίσω από το άλλο! Διότι, αν δεν το έχετε αντιληφθεί, ο “μπάφος” δίνει και παίρνει στην Ελλάδα του μνημονίου. Πιο εύκολα βρίσκεις χασίς στην Αθήνα παρά τσιγάρα!

Τι έκανε, λοιπόν, ο Καρανίκας; Συνιστά ως φάρμακο εκείνο που κάπνιζαν πρωί-μεσημέρι-βράδυ οι παρέες των “προοδευτικών” , πριν, στα καλά καθούμενα, “τους κάτσει” και μπουν στο παιγνίδι της εξουσίας! Το θέμα, λοιπόν, δεν είναι το τί λέει, τί γράφει και τί εκπέμπει ο Καρανίκας. Το πρόβλημα -για να σοβαρευτούμε- είναι ότι κατέχει θέση συμβούλου του πρωθυπουργού. Θα μου πείτε “μπορεί ο καθένας να εκφράζεται ελεύθερα από τα σόσιαλ μίντια ή όχι“; Η απάντηση είναι απλή: Όχι! Δεν μπορείς, κύριε, να πετάς όποια παρόλα σού έρθει, όταν -υποτίθεται- είσαι μέλος της ομάδας που συμβουλεύει τον πρωθυπουργό για θέματα στρατηγικής! Θα πείτε “μα και ο Γιώργος έλεγε τέτοια“. Και πού είναι τώρα ο Γιώργος;

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: