Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κοπή της βασιλόπιτας στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο

Χωρίς κατηγορία στις 06/03/2019

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση – Παρών και ο Γιώργος Πατούλης με υποψήφιους του συνδυασμού του

|> Μετά της κοπής της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε προχθές η τακτική συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, υπό την προεδρία του Γιάννη Γερ. Βουτσινά. Στο πλαίσιο της υποχρέωσης της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου προς τα μέλη του, ακολούθησε ημερίδα μικρής διάρκειας με θέμα: “Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση”, με εισηγητή τον σύμβουλο επιχειρήσεων Εμμανουήλ Νικολαΐδη.

Μετά το πέρας της ημερίδας πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου, την οποία ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Παναγιώτου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί το ΕΕΠ υπό την προεδρία του Γιάννη Βουτσινά, τόνισε την δέσμευση του για στενή συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής με τα Επιμελητήρια και τους επαγγελματικούς φορείς για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της οικονομίας.

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και υπεύθυνος Έρευνας & Ανάπτυξης της ΚΕΕΕ Γιάννης Βουτσινάς ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους μια καλή και δημιουργική χρόνια και στη συνέχεια έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα. Πέραν του Γιώργου Πατούλη, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Α’ Πειραιά (ΝΔ) Κώστας Κατσαφάδος, ο Β’ αντιπρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ και πρόεδρος Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος  Γιώργος Ασμάτογλου, ο πρόεδρος του ΔΣΠ Γιώργος Σταματογιάννης, ο γενικός γραμματέας ΟΣΠ  Μιχάλης Αγρανιώτης, οι γενικοί γραμματείς του ΕΒΕΠ  Δημήτριος Μαρκομιχάλης και του ΒΕΠ Θεόδωρος Ματθιουδάκης, οι πρόεδροι της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών-Βιοτεχνικών Σωματείων Περιφέρειας Πειραιά Γιάννης Τσάκος, της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου Παύλος Πολιτάκης (οικονομικός Επόπτης ΕΕΠ), του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων Θεοδώρα Γουργούλη, του Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων και Εξαγωγέων Νίκος Μαυρίκος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ναυτικών Πρακτόρων & Επαγγελματιών Χρηστών Λιμένος Θεολόγος Θεολογίτης, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Σταύρος Πέρρος, ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Τουριστικής Ένωσης Καταστηματαρχών Εστίασης Μιχάλης Χήτος, ο πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής Δημήτρης Τσαμόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Περιπτερούχων Πειραιώς και Περιχώρων “Η Ελπίς”  Λεωνίδας Σπάλας, από το Σύλλογο Χρυσοχόων-Ωρολογοποιών ο γενικός γραμματέας Καραμπέτ Βαρμπετιάν και ο ταμίας Δημήτρης Μπεριδάκης.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αναδεικνύοντας την τεράστια γεωγραφική έκταση του ΕΕΠ τίμησαν με την παρουσία τους οι πρόεδροι, των Εμπορικών Συλλόγων, Πειραιά Νίκος Μανεσιώτης, Κερατσινίου-Δραπετσώνας Νίκος Πέτσας, Νίκαιας Θανάσης Τσίνος, του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Σαλαμίνας Όρσια Ραπαντζίκου, της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Θριασίου και Πέριξ Νίκος Πατιστής, του Σωματείου Καφεζαχαροπλαστειών Εστιατόρων Καφε-Μπαρ & Συναφών Επαγγελμάτων Θριασίου Πεδίου Αλέξανδρος Μπέλλος (μέλος δ.σ. ΕΕΠ), του Εμπορικού-Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου Δημήτρης Συξέρης (υπεύθυνος συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων του ΕΕΠ), των Καταστηματαρχών Εστίασης Μεγάρων-Νέας Περάμου Γιάννης Μουρτζούκος (Β’ αντιπρόεδρος ΕΕΠ), η αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Περάματος Μαρία Μενδρινού και ο Χαρουτιάν Μαρκαριάν ως μέλος του δ.σ. του ΕΣΠ και μέλος του δ.σ του ΕΒΕΠ.

Επίσης, ο Σπύρος Σπυρίδων μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιφερειών, πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος και πρώην δήμαρχος Πόρου, ο πρώην πρόεδρος ΕΟΤ και πρώην δήμαρχος Μεθάνων Χρήστος Πάλλης, ο πρώην βουλευτής Α’ Πειραιά και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρύδης, οι αντιδήμαρχοι Σταύρος Βοϊδονικόλας, Παναγιώτης Ρέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σταυρούλα Αντωνάκου, Χάρις Ζηλάκου,  ο  γενικός γραμματέας της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής Νίκος Κούβαρης, ο δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού και υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς, ο πρόεδρος της Α’ δημοτικής κοινότητας και μέλος του δ.σ. ΕΕΠ Νικήτας Γκόλφης, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αλέξανδρος Νανόπουλος, η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δέσποινα Αρβανίτου, η εκπρόσωπος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών Ρωξάνη Μπουρδάκου, οι πρώην πολιτευτές Ευαγγελία Γιαννακάκου και Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ο τέως πρόεδρος του ΕΕΠ Γιώργος Μπενέτος κ.ά.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης σύντομες παρεμβάσεις, σε κλίμα σύνθεσης είχαν ο Α’ αντιπρόεδρος ΕΕΠ Ν΄κος Παπαγεωργίου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη, ο Λεωνίδας Μίχας μέλος δ.σ. του ΕΕΠ υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, ο Σαράντος Ευσταθόπουλος μελος δ.σ. και υπεύθυνος Προβολής και Επικοινωνιακής Πολιτικής του ΕΕΠ υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος  με τον Γιώργο Πατούλη, ο Ζαχαρίας Πελέκης μέλος δ.σ. του ΕΕΠ περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Π. Χαϊκάλη και η Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη μέλος ΕΕΠ υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πειραιώς και Νήσων με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη.

Κλείνοντας τη συνεδρίαση, ο πρόεδρος του ΕΕΠ Γιάννης Βουτσινάς ευχήθηκε στον Γιώργο Πατούλη καλή επιτυχία και καλή θητεία στο δύσκολο έργο της περιφέρειας. Επίσης, συνεχάρει τα μέλη του δ.σ. του ΕΕΠ που συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, γιατί πιστεύει ότι “η ισχυροποίηση της κοινωνίας μπορεί να επιτευχθεί από την συμμετοχή και εμπλοκή των ανθρώπων της αγοράς στα κοινά και έκλεισε με το σύνθημα Ισχυρή Αγορά-Ισχυρή Κοινωνία!“.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: