Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

ΠΟΜΙΔΑ: Δημόσια συζήτηση για ΕΝΦΙΑ και υπερφορολόγηση ακινήτων

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 01/09/2015

Εν όψει των εκλογών, η ΠΟΜΙΔΑ διοργανώνει στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της (Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, 4ος όροφος) την Πέμπτη 10/9 (5-8 μμ) δημόσια ενημερωτική συζήτηση με θέμα την υπερφορολόγηση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας , ιδιαίτερα με τον ΕΝΦΙΑ.

Στην εκδήλωση προσκαλεί τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων και τους υποψήφιους βουλευτές τους, για να τους ενημερώσει για τις απόψεις της ΠΟΜΙΔΑ για τη δημευτική υπερφορολόγηση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας, και για να εκθέσουν τις δικές τους απόψεις, θέσεις και προθέσεις στο θέμα αυτό.

Παράλληλα η ΠΟΜΙΔΑ προσκαλεί τα ενδιαφερόμενα μέλη των σωματείων της να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, να ενημερωθούν από τον πρόεδρό της και τα αρμόδια στελέχη τής οργάνωσης για όλα τα θέματα που τους απασχολούν και να υποβάλλουν ερωτήσεις για κάθε απορία τους στους προσκεκλημένους και στον πρόεδρο και τα στελέχη του γραφείου Ενημερώσεως της ΠΟΜΙΔΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων και οι υποψήφιοι βουλευτές καλούνται να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στη γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ (τηλ. 210 3213211, fax 210 3252470, mail@pomida.gr).

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: