Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πυροπροστατευτική δράση σε περιοχές του Πειραιά

Χωρίς κατηγορία στις 03/07/2019

Πραγματοποιούνται εργασίες αποψίλωσης μετά τον Προφ. Ηλία σε Φρεαττύδα και Βοτσαλάκια

|> Εργασίες αποψίλωσης  στη Φρεαττύδα και στα Βοτσαλάκια πραγματοποιούν οι υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά, σε συνέχεια των παρεμβάσεων που υλοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες στις δύο παραλίες της πόλης, με στόχο την αναβάθμισή τους, καθώς βρισκόμαστε ήδη σε καλοκαιρινή περίοδο.

Επιπλέον, κλιμάκιο της διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου, προχώρησε σε εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού του πρασίνου στην περιοχή του Προφήτη Ηλία,  εν όψει  και της αντιπυρικής περιόδου.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Ο Δήμος Πειραιά αυτές  τις εβδομάδες πραγματοποιεί εντατικές εργασίες στις δυο παραλίες του Δήμου  μας στα  Βοτσαλάκια και στη Φρεαττύδα. Προσπαθούμε ώστε η εικόνα των παραλιών μας αλλά και η λειτουργικότητά τους να είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο, παρά τα εμπόδια που έχουμε από τον χαρακτηρισμό τους σε αρχαιολογικές περιοχές. Παράλληλα  σε έναν από τους  μοναδικούς πνεύμονες πρασίνου της πόλης μας στον Προφήτη Ηλία, πραγματοποιείται σημαντική παρέμβαση, ώστε και το άλσος να είναι στην κατάσταση που όλοι θέλουμε, αλλά φυσικά και εν όψει της αντιπυρικής περιόδου. Ως Δημοτική Αρχή καταβάλλουμε προσπάθειες σε ένα εξαιρετικά δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και με ελάχιστο προσωπικό στις περισσότερες Διευθύνσεις,  προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ειδικά μάλιστα σε τέτοιες δύσκολες ημέρες και παρά τις υψηλές θερμοκρασίες. Οι εργαζόμενοι  της Διεύθυνσης Πρασίνου  συνεχίζουν απρόσκοπτα την εργασία τους».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: