Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Θεσμός: Φοιτητικός Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας

ΕΠΙΣΤΗΜΗ στις 18/10/2022

Προϊόν συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής με το Πανεπιστήμιο Πειραιά – Τελετή έναρξης την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα στο ΠαΠει

|> Με στόχο την ενδυνάμωση της νεανικής επιχειρηματικότητας η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς εγκαινιάζουν τον 1ο Φοιτητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας.

Ο νέος αυτός καινοτόμος θεσμός φιλοδοξεί να δώσει πρόσβαση σε όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της Περιφέρειας Αττικής στο οικοσύστημα της επιχειρηματικότητας, να προσφέρει γνώσεις, ευκαιρίες και το κατάλληλο υπόβαθρο ανάπτυξης για νέες ιδέες, σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον ανταγωνιστικό, αλλά παράλληλα γεμάτο ευκαιρίες για καινοτόμα εγχειρήματα και επενδύσεις.

Η παρουσίαση του διαγωνισμού θα γίνει από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς Α. Κότιο και τον Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς Μ. Σφακιανάκη, Τετάρτη 19/10 (5 μμ) στην αίθουσα συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Καραολή & Δημητρίου 80).

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: