Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πρό(σ)κληση Δούρου σε Ντινόπουλο

Χωρίς κατηγορία στις 13/10/2014

ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ “TWITTER” ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

«Πέταξε το γάντι» η Ρένα Δούρου στον Αργύρη Ντινόπουλο και τον (προ)καλεί να παρευρεθεί αύριο στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου! Αφορμή, η διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής, με τα όσα ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών στη Βουλή και τα όσα σχετικά είχε πει προ ημερών η περιφερειάρχης.

Ο κ. Ντινόπουλος μιλώντας στη Βουλή, στηλίτευσε την πρόθεση της κας Δούρου να προχωρήσει σε ακύρωση των διαγωνισμών για τη διαχείριση των απορριμμάτων, τονίζοντας:

«Η τοπική αυτοδιοίκηση παίρνει χρήματα από την κεντρική διοίκηση. Κανένας δήμος και καμία περιφέρεια δεν είναι ανεξάρτητο κράτος. Η περιφέρεια Αττικής λέει ότι δεν θέλει να προχωρήσουν οι διαγωνισμοί για την διαχείριση των απορριμμάτων με κίνδυνο όχι μόνο να χαθούν κονδύλια αλλά και να πάμε 10 χρόνια πίσω σε σχέση με τον  προγραμματισμό».

Επιπλέον, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «επειδή δεν μπόρεσε να βγάλει τους πολίτες στους δρόμους, προσπαθεί τώρα να προκαλέσει κοινωνική αναταραχή, πνίγοντας την Αττική στα σκουπίδια!».

Η απάντηση της Ρένας Δούρου στον Αργύρη Ντινόπουλο για τα απορρίμματα, ήρθε μέσω twitter, όπου έγραψε: «Αν θέλουν να μιλήσουμε για τα απορρίμματα, ας έρθουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο την Τρίτη».

Επειδή ο κ. Ντινόπουλος, είναι λίγο «απρόβλεπτος» δεν αποκλείεται να περάσει αύριο καμμιά βόλτα από την Περιφέρεια…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: