Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τριών Βρεφονηπιακών Σταθμών στον πολυχώρο “Κ. Κωσταράκος”

Χωρίς κατηγορία στις 21/12/2017

Ξέδωσαν τα πιτσιρίκια!

|> Πραγματοποιήθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Βρεφονηπιακών Σταθμών (14ος, 19ος, 25ος) του Δήμου Πειραιά, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος», στα Καμίνια.

 Τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών παρουσίασαν με ξεχωριστό τρόπο, θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά,  χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ποιήματα, καθώς και τα κάλαντα.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά έδωσε μια άλλη νότα στη γιορτινή ατμόσφαιρα των εκδηλώσεων των Σταθμών, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Στο τέλος των εκδηλώσεων, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Χαραλαμπία  Ζηλάκου προσέφερε σε όλα τα παιδιά δωροεπιταγές και στον σύντομο χαιρετισμό της, τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το εκπαιδευτικό, διοικητικό  και βοηθητικό προσωπικό των σταθμών και όλους όσοι συμμετείχαν στη προετοιμασία της γιορτών. Δεν θα πω πολλά λόγια διότι σήμερα είναι η μέρα των παιδιών. Θέλω να σας ευχαριστήσω που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας. Στο τέλος της κάθε γιορτής μοιράζονται και φέτος δωροεπιταγές από μεγάλο πολυκατάστημα,  χάρη στη συνεργασία του Δήμου Πειραιά και του Ο.Λ.Π.  Σας εύχομαι καλές γιορτές, με υγεία και ό,τι  καλύτερο».

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Νικ. Κούβαρης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: