Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σάρωσε… τα “Tourism Awards” η “Celestyal Cruises”

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 19/04/2016

Απέσπασε ένα Χρυσό και τρία Αργυρά!

Η Celestyal Cruises «έλαμψε» στην απονομή των βραβείων Tourism Awards 2016, που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής και διοργάνωσε η έκδοση “Hotel & Restaurant” της Boussias Communications υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, καθώς και του ΕΟΤ.

Η Celestyal Cruises απέσπασε ένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Πολιτιστικός Τουρισμός» για το πλούσιο πρόγραμμα των θεματικών εκδηλώσεων της, με βασικό άξονα την προώθηση της ελληνικής κουλτούρας και πολιτιστικής κληρονομιάς στους χιλιάδες ξένους επισκέπτες της από τουλάχιστον 14 εθνικότητες.

Στη συνέχεια απέσπασε ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Τουριστική ανάπτυξη / Συνεισφορά στην εθνική ή τοπική οικονομία» καθώς χάρη στη δραστηριότητά της προσέφερε μια σημαντική «ανάσα» στην οικονομία της χώρας, ενώ συνεισέφερε ουσιαστικά και πολυδιάστατα στην οικονομία των επισκεπτόμενων προορισμών.

Τέλος, διακρίθηκε με δύο αργυρά βραβεία στις κατηγορίες «Αξιοποίηση social media» και «Επιλογή, επιβράβευση & ανάπτυξη προσωπικού».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, Κυριάκος Αναστασιάδης, ανέφερε σχετικά:

«Οι διακρίσεις αυτές έχουν ιδιαίτερη σημασία για την εταιρεία μας καθώς ουσιαστικά λειτουργούμε ως πρεσβευτές της Ελλάδας στο εξωτερικό. Αποτελούν κυρίως ηθική επιβράβευση των προσπαθειών μας αλλά και δέσμευση για ακόμα περισσότερες εποικοδομητικές πρωτοβουλίες με στόχο να αναπτύξουμε τον κλάδο της κρουαζιέρας στη χώρα μας».

Τα Tourism Awards αποτελούν διοργάνωση-γιορτή για τον τουρισμό, κατά την οποία επιβραβεύονται οι πρακτικές των εταιρειών για την χρονιά που πέρασε σε επιμέρους τομείς, όπως Travel, Hospitality & Leisure, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών κορυφαίων εταιρειών και φορέων του τουρισμού της χώρας μας. Φέτος ο αριθμός των υποβολών αυξήθηκε σημαντικά επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τη σημασία και αναγνώριση που έχουν τα συγκεκριμένα βραβεία για τον κλάδο του τουρισμού.

Η Celestyal Cruises, επιβεβαιώνει με τις διακρίσεις της, για ακόμη μια φορά τις άριστες και καινοτόμες πρακτικές της στο χώρο και προχωρά τη δυναμική πορεία ανάπτυξης και αυτή τη χρονιά προσφέροντας στους επιβάτες της την απόλυτη αυθεντική εμπειρία.

 

Απάντηση