Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Άκου τον “Αητό”, που “διανέμει” μήνυμα του Σταμάτη Σπανουδάκη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 28/11/2021

Σαν δώρο εν όψει των γενεθλίων του στις 11/12, “για να τον ακούσουν όλοι οι Έλληνες και να πάρουν δύναμη, κουράγιο κι ελπίδα”…

|> Προέρτιο μήνυμα έστειλε ο Σταμάτης Σπανουδάκης, εν όψει της γιορτής των γενεθλίων του στις 11 Δεκεμβρίου, που όπως σημειώνει είναι “παρεμπιπτόντως και η Ημέρα του Παιδιού“. Και το μήνυμα του μουσικού δημιουργού και στιχουργού δεν είναι συνηθισμένο, καθώς είναι ένας… αητός!  Ο Σταμάτης Σπανουδάκης, στο μήνυμά του γράφει:

Αντί να σας κεράσω γλυκά, θα «ανεβάσω» μόνο για σας και πριν από οπουδήποτε αλλού, τον «Αητό». Έγραψα τον «Αητό», για να τον ακούσουν όλοι οι Έλληνες και να πάρουν δύναμη, κουράγιο και ελπίδα. Μακάρι να βγω σωστός αλλά και αληθινός, σ’ αυτό το μουσικό – στιχουργικό μου όνειρο…

Έχω λοιπόν την πίστη μου σε εσάς πρώτα, γιατί χρόνια τώρα από τα γραφόμενα σας και την ανταπόκριση σας, ξέρω ότι αγαπάτε την μουσική και τους στίχους μου.

Το δικό σας «δώρο» θέλω, ή μάλλον παρακαλώ, να είναι το εξής:

Πάρτε τον «Αητό» από τα «χέρια» μου και στείλτε τον, όπου υπάρχει ελληνισμός και ορθοδοξία. Αμερική, Αυστραλία, Γερμανία, Ρωσία, Σερβία και όπου αλλού ξέρετε κάποιον Έλληνα η κάποιον ορθόδοξο.

Εσείς κήρυκες κι’ εγώ χαρούμενο «παιδί», στο πάρτυ γενεθλίων του….

Αυτά τα λίγα και όλα καλά θα πάνε, σύν Θεώ πάντα.

Στ. Σπανουδάκης

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: