Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ μοιράζουν… εκατομμύρια!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 14/05/2021

Σε εξέλιξη νέα κομπίνα ολκής μέσω του διαδικτύου – Με κάρτας Visa ATM κατατίθενται σε… κάθε θύμα απάτης 800.000 δολάρια!

Τ/Π |> Κάποιοι μπορεί να έχουν γίνει… πλούσιοι, επειδή έχουν πέσει θύματα απάτης και να μη το γνωρίζουν! Έτσι έρχονται κάποιοι… καλοί άνθρωποι και τους πληροφορούν για το τι πρέπει να κάνουν για να εισπράξουν 800.000 δολάρια από την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο! Γι’ αυτό μεγάλη προσοχή, μην τυχόν στείλει κάποιος οποιαδήποτε στοιχεία του στους… τίμιους που θέλουν να τους… αποζημιώσουν κι ας εκφράζεται ο… σεβασμός κάποιου κυρίου Κ. Kelvin Odion!

Το μήνυμα το οποίο διανέμεται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, με υποτυπώδη ελληνικά, αναφέρει:

Καλημέρα αγαπητέ δικαιούχος.
Σας ήρθαμε σε επαφή μαζί σας πριν από λίγο καιρό μετά την ανακάλυψη και την αναφορά απάτης σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο έχετε περάσει ή έχετε λάβει από τους απατεώνες της Δυτικής Αφρικής και το οποίο στέλνει χιλιάδες απάτες καθημερινά αναζητώντας αλλοδαπούς να αρπάξουν, δημιουργώντας γραφεία και προσωπικό εδώ αλλά δεν απαντήσατε ή δεν ελήφθη κανένα email. Η Ύπατη Αρμοστεία της Βρετανίας στη Νιγηρία, το Κοτονού στη Δημοκρατία του Μπενίν και η Γκάνα έχουν ειδοποιηθεί για απάτη εναντίον σας και άλλων βρετανών / ΗΠΑ πολιτών, καθώς και της Μαλαισίας, της Ρωσίας και άλλων, που έχουν επιστραφεί από τη Νιγηρία, το Μπενίν, τη Σενεγάλη και τη Γκάνα για συνάντηση με τέσσερις χώρες. Η κυβέρνηση και οι παγκόσμιες επιτροπές είναι κατά της απάτης από πολίτες τεσσάρων χωρών.

Το όνομά σας ήταν ένα από αυτά τα δόλια, όπως καταγράφεται από το Γραφείο Δεδομένων για το ξέπλυμα χρήματος της Δυτικής Αφρικής (WAIFU) Ο Όμιλος της Παγκόσμιας Τράπεζας και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) 38 ° 53′56 ″ Ν 77 ° 2′39 ″ Δ έχουν εκδώσει μια πιστοποιημένη κάρτα ATM Visa ATM ποσού 800.000,00 $ σε όλα τα θύματα και έχει ήδη διανεμηθεί σε όλους κομιστές. Η κάρτα βίζας ATM της τράπεζάς σας ήταν μια κάρτα που αναφέρθηκε ότι δεν έχει παραδοθεί τουλάχιστον οκτώ μήνες πριν και σας ενθαρρύνουμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες της επιτροπής για να βεβαιωθείτε ότι θα λάβετε τα χρήματά σας αμέσως.

Ορίστε μία από τις παρακάτω επιλογές και επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στο Τόγκο, το όνομά της είναι η κα Galina Koop για να σας καθοδηγήσει σχετικά με τον τρόπο λήψης της κάρτας Visa ATM χωρίς καθυστέρηση, Email: (mrsgalinakoop@gmail.com).

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις επιλογές πληρωμής μας και αναμένεται να επιλέξετε μία από τις διαθέσιμες λίστες.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

1). Αναμένεται να επισκεφθείτε το (ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΝΤ στο TOGO) για να λάβετε την κάρτα βίζας ATM.

2). Μπορούμε να στείλουμε την κάρτα βίζας ΑΤΜ μέσω εταιρείας παράδοσης, θα παραδώσει την κάρτα βίζας ΑΤΜ απευθείας στη διεύθυνση του σπιτιού σας εντός 48 ωρών ή 72 ωρών στη διεύθυνση τοποθεσίας σας.

Εάν ορίσετε την επιλογή Νο. 2, Σημειώστε ότι θα πρέπει να πληρώσετε τα έξοδα αποστολής για να τους επιτρέψετε να σας παραδώσουν την κάρτα ATM σας.

Με σεβασμό,
Κ. Kelvin Odion

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: