Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σε πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών οι έμποροι του Πειραιά

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ/ΑΓΟΡΑ στις 15/02/2024

Συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου – ‘’Booms’’ για την τόνωση της πειραϊκής αγοράς           

|> Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς (ΕΣΠ), στο πλαίσιο των καινοτόμων πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για την στήριξη, ανάδειξη και τόνωση της πειραϊκής αγοράς, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη εταιρεία ‘’Booms’’, για την ενεργοποίηση ενός πρωτοποριακού προγράμματος ανταμοιβής πελατών με ενσωματωμένα εργαλεία marketing.

Η συμφωνία επισφραγίστηκε, κατά τη διάρκεια της γενέθλιας συνεδρίασης του δ.σ. του ΕΣΠ, χθες Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 124 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΠ, αναφέρει:

«Σκοπός του προγράμματος, είναι η ενίσχυση της της αγοράς του Πειραιά με την ταυτόχρονη προβολή των πλεονεκτημάτων που διαθέτει και της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας και επισκεψιμότητας στις πειραϊκές επιχειρήσεις, ώστε να κερδίσουμε το στοίχημα της αναθέρμανσης της αγοραστικής κίνησης.

Αυτό που ξεχωρίζει και διαφοροποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα από τα υπόλοιπα, είναι το γεγονός ότι κάθε επιχείρηση διατηρεί την αυτονομία της, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για προωθητικές ενέργειες για το σύνολο της αγοράς και ο καταναλωτής κερδίζει τη μέγιστη ωφέλεια από τις επιχειρήσεις που προτιμά».

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Θ. Καπράλος επεσήμανε: «Η ψηφιακή εποχή αλλάζει τον τρόπο που οι επιχειρήσεις προσεγγίζουν τους καταναλωτές, οι οποίοι αναζητούν πλέον πολλά περισσότερα από την απλή ανταποδοτικότητα στη σχέση τους με αυτές. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανταμοιβής αναδεικνύεται πολύτιμος αρωγός και ένα από τα πιο ισχυρά μέσα του marketing, που θα αυξήσει την προστιθέμενή αξία, τόσο για τον πελάτη, όσο και για την ίδια την επιχείρηση».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: