Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σε συνεργασία η Astir Marina με τον κορυφαίο διαχειριστή λιμένων τού Μονακό

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 07/05/2023

Ανακοινώθηκε η συνεργασία της με την Ports de Monaco για την βελτιστοποίηση του συνόλου των λειτουργιών της μαρίνας

|> Η Αστήρ Μαρίνα Βουλιαγμένης Α.Ε. (Astir Marina), ανακοίνωσε την υπογραφή τριετούς συνεργασίας με την Société Monégasque Internationale Portuaire (SMIP). Στο πλαίσιο της ανάπλασης της ιστορικής μαρίνας στον Αστέρα Βουλιαγμένης, η διοίκηση της ‘’Αστήρ’’ προχώρησε στη σημαντική συνέργεια με τον κύριο διαχειριστή των λιμένων του πριγκιπάτου του Μονακό, Ports de Monaco, για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, διασφαλίζοντας κορυφαίου επιπέδου λειτουργία και παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η Société Monégasque Internationale Portuaire (SMIP) ή Ports de Monaco, ανέλαβε την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και καλών πρακτικών για τη βελτιστοποίηση του συνόλου των λειτουργιών της μαρίνας.

Με την ανταλλαγή κορυφαίας τεχνογνωσίας, η διαχείριση της Astir Marina σε θαλάσσια και χερσαία ζώνη γίνεται με τον πλέον σύγχρονο τρόπο, με καινοτόμες διαδικασίες ασφαλείας και προηγμένα συστήματα τηλεπικοινωνιών που εγγυώνται την άριστη λειτουργία των υποδομών της.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεργασίας περιλαμβάνεται και η εξειδικευμένη εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα ελλιμενισμού και παροχής υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών, αλλά και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, καθώς και ο σχεδιασμός περιβαλλοντικών δράσεων με ισχυρό πρόσημο βιωσιμότητας και μεγάλη προστιθέμενη αξία για την περιοχή.

Η υλοποίηση του πρωτοποριακού σχεδίου που είχε ανακοινώσει η Αστήρ Παλάς για την ανάπλαση της μαρίνας το 2019, ολοκληρώνεται και η Astir Marina επιβεβαιώνει την θέση της ως ο προτιμώμενος προορισμός πρόσδεσης για σκάφη ιδιοκτητών υψηλού κύρους.

Με 59 θέσεις ελλιμενισμού αλλά και εμπορικά καταστήματα κορυφαίων οίκων, η εκσυγχρονισμένη Astir Marina θα προσφέρει στους επισκέπτες της απόλυτη ιδιωτικότητα και μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας.

Ο Aleco Keusseoglou, πρόεδρος της Société d’Exploitation des Ports de Monaco, δήλωσε σχετικά:

«Η συμφωνία αυτή συνάδει πλήρως με έναν από τους δύο τομείς στους οποίους αναπτύσσουμε διεθνώς τις δραστηριότητές μας, δηλαδή, στην εξαγωγή της τεχνογνωσίας μας μέσω της ανάπτυξης δεσμών με υψηλού επιπέδου, πολυτελείς μαρίνες που δραστηριοποιούνται στο τομέα του yachting, και τη δημιουργία συνεργειών στο πλαίσιο των προτύπων των Ports de Monaco».

Η Πέννυ Ζαγλαρίδου (φωτό), πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Αστήρ Μαρίνα, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με την Ports de Monaco. Η συνέργεια αυτή, αποδεικνύει την προσήλωσή μας στην ανάδειξη και καθιέρωση της Astir Marina ως έναν high-end προορισμό, στα υψηλά πρότυπα ασφαλείας και πολυτέλειας του resort μας, Astir Palace».

Ποιά είναι η SMIP

Η Société Monégasque Internationale Portuaire ιδρύθηκε το 2002 και έκτοτε έχει αναλάβει την τεχνική και εμπορική διαχείριση των λιμένων του πριγκιπάτου του Μονακό. Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς της έχει αναλάβει τον καθορισμό της εμπορικής πολιτικής για τους ιστιοπλόους και τις εταιρείες κρουαζιέρας, την υποδοχή των σκαφών αναψυχής, οι οποίες αριθμούν σήμερα περίπου σαράντα μέλη καθώς και την συνεχή βελτίωση της παρεχόμενης φιλοξενίας στα σκάφη αναψυχής.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: