Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Προϊόντα-“μαϊμούδες” έχουν κατακλύσει την Μύκονο!

FLASH στις 07/07/2019

Σημαντική μπάζα των λιμενικών αρχών σε τρία σημεία του κοσμοπολίτικου νησιού

|> “Μαϊμούδες” κατέκλυσαν ένα από τα πλέον κοσμικά θέρετρα του κόσμου, όπως είναι η Μύκονος. Το νησί των ανέμων και των εκατομμυριούχων, έπεσε κι αυτό θύμα του “παραμυθένιου” εμπορίου, λες και οι επισκέπτες τους δεν έχουν την δυνατότητα να προμηθεύονται τα γνήσια “επώνυμα” προϊόντα. Λίγο περίεργο βέβαια, αλλά ως φαίνεται, εκτός από προϊόντα υπάρχουν και κοσμικοί “μαϊμούδες”!

Αφορμή για τα παραπάνω είναι η παρακάτω είδηση από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής, που με τίτλο “Συλλήψεις στη Μύκονο για παράνομο εμπόριο“, επί λέξει, αναφέρει:

Συνελήφθησαν πρωινές ώρες της 03-07-2019 στην περιοχή “ΑΝΩ ΜΕΡΑ” Μυκόνου, ένας 42χρονος αλλοδαπός και ένας 55χρονος ημεδαπός, για παράβαση των διατάξεων του Ν. 4072/2012 “Βελτίωση Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος – Περί Σημάτων και του Ν. 4497/2017 “Άσκηση Υπαίθριων Εμπορικών Δραστηριοτήτων”

Συγκεκριμένα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου διαπίστωσαν ότι ο 42χρονος αλλοδαπός ασκούσε παράνομη εμπορική δραστηριότητα στην παραλία ¨ΟΡΝΟΣ” Μυκόνου και κατόπιν τοποθετούσε τα προς πώληση προϊόντα εντός στοιβαγμένων μεταχειρισμένων ελαστικών αυτοκινήτων που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο επιχείρησης πρατηρίου υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας του 55χρονου ημεδαπού εις γνώση του.

Ο 42χρονος αλλοδαπός κατελήφθη με τρεις (03) πλαστικές σακούλες απορριμάτων τις οποίες είχε παραλάβει από τον προαναφερόμενο χώρο του πρατηρίου υγρών καυσίμων στον οποίο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν και στη συνέχεια καταστράφηκαν τα κάτωθι βιομηχανικά προϊόντα παράνομης απομίμησης:

  • εννέα (09) τσαντάκια
  • δεκατέσσερις (14) τσάντες χειρός
  • δεκατέσσερα (14) πορτοφόλια
  • έντεκα (11) τσαντάκια ώμου/μέσης
  • δύο (02) ζώνες
  • δεκατέσσερα (14) τσαντάκια (νεσεσέρ)
  • έντεκα (11) τσάντες πλάτης

Επίσης: συνελήφθησαν πρωινές ώρες της 03-07-2019 στην περιοχή “ΒΟΥΓΛΙ” Μυκόνου τέσσερις (04) αλλοδαποί, 56,48,47 και 25 ετών για παράβαση των διατάξεων του Ν. 4497/2017 “ Άσκηση Υπαίθριων Εμπορικών Δραστηριοτήτων”

Συγκεκριμένα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου εντόπισαν κατάσχεσαν και στη συνέχεια κατέστρεψαν διακόσια είκοσι πέντε (225) τεμάχια ρουχισμού (φορέματα) τα οποία οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί κατείχαν από κοινού εντός Ι.Χ. οχήματος με σκοπό τη διάθεση αυτών προς πώληση σε υποψήφιους αγοραστές σε παραλίες της Μυκόνου άνευ αδείας.

Τέλος: συνελήφθησαν πρωινές ώρες της 03-07-2019 στην περιοχή “ΒΟΥΓΛΙ” Μυκόνου τέσσερις (04) αλλοδαποί 59, 34 και δύο 33 ετών για παράβαση των διατάξεων του Ν. 4497/2017 “ Άσκηση Υπαίθριων Εμπορικών Δραστηριοτήτων”

Συγκεκριμένα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου εντόπισαν κατάσχεσαν και στη συνέχεια κατέστρεψαν εβδομήντα οκτώ (78) τεμάχια ρουχισμού (φορέματα) τα οποία οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί κατείχαν από κοινού εντός Ι.Χ. οχήματος με σκοπό τη διάθεση αυτών προς πώληση σε υποψήφιους αγοραστές σε παραλίες της Μυκόνου άνευ αδείας.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: