Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η “Σκλαβενίτης” απορροφάται και συγχωνεύεται από την “Ελληνικές Υπεραγωρές Σκλαβενίτης”

Χωρίς κατηγορία στις 13/10/2017

Με τους 25.000 εργαζόμενους

|> Από την Πρωτοχρονιά του 2018 ο “Σκλαβενίτης” αλλάζει επιχειρησιακή μορφή, καθώς η εταιρεία “Ι.&Σ. Σκλαβενίτης ΑΕΕ” συγχωνεύεται με την “Ελληνικές Υπεραγωρές Σκλαβενίτης ΑΕΕ” και συγκεκριμένα η πρώτη εταιρεία απορροφάται από την δεύτερη, με της οποίας το ΦΠΑ θα λειτουργούν.

Η απόφαση για να ξεκινήσουν οι σχετικές τεχνικές διαδικασίες με τις οποίες οι δύο εταιρείες θα ενοποιηθούν, αναρτήθηκε και επίσημα Σε συνέχεια της σχετικής αίτησης που είχε καταθέσει η εταιρία στην Περιφέρεια Αττικής,

Πρόκειται για μία διαδικαστική εξέλιξη, η οποία ήταν προγραμματισμένη σε συνέχεια της απορρόφησης του δικτύου καταστημάτων της “Μαρινόπουλος” από την “Σκλαβενίτης”.

Σύμφωνα με πληροφορίες επί της ουσίας, η πρωτοβουλία προωθεί τον εξορθολογισμό του τρόπου λειτουργίας της εταιρίας και θα συμβάλλει στην επίτευξη αποτελεσματικότερης διαχείρισης των δομών της.

Σημειώνεται ότι η εταιρία ενημέρωσε σχετικά και όλους τους προμηθευτές, ώστε να τους δώσει τον απαραίτητο χρόνο για την οργάνωση της διαδικασίας προμηθειών και τροφοδότησης των καταστημάτων.

Τέλος, το δίκτυο της “Σκλαβενίτης” αριθμεί 520 καταστήματα, όπου απασχολούνται πάνω από 25.000 εργαζόμενοι.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: