Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σταμάτησε να πετάει η “SkyGreece”, λόγω οικονομικών προβλημάτων

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 29/08/2015

Την προσωρινή αναστολή των δραστηριοτήτων της ανακοίνωσε η “ομογενειακή” αεροπορική εταιρεία SkyGreece Airlines S.A.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι «αναστέλλει προσωρινά το σύνολο των λειτουργιών της καθώς αντιμετώπισε σειρά οικονομικών προβλημάτων λόγω των οικονομικών εξελίξεων στην Ελλάδα το καλοκαίρι».

Για την ιστορία, την Τετάρτη από Αθήνα και την Πέμπτη από Θεσσαλονίκη δεν πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες πτήσεις της SkyGreece, με τους περισσότερους επιβάτες να το αντιλαμβάνονται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στο αεροδρόμιο, καθώς η εταιρεία δεν φρόντισε να τους ενημερώσει.

Τώρα, αφού ζητάει συγγνώμη από όλους τους επιβάτες της, οι οποίοι έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση της εταιρείας, σημειώνει ότι οι ιδρυτές, διευθυντές και υπάλληλοι της SkyGreece φροντίζουν για τους επιβάτες τους και εργάζονται επισταμένως για την επίλυση του προβλήματος. Συγκεκριμένα, καλεί τους επιβάτες να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα για την εξεύρεση λύσης, ενώ σχετική οδηγία έχει αναρτήσει στην σελίδα της στο facebook και η πρεσβεία του Καναδά στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι η SkyGreece Airlines S.A. άρχισε τις πτήσεις της  στις 17 Μαΐου από το Τορόντο για την Αθήνα και μία εβδομαδιαία πτήση από το Τορόντο για τη Θεσσαλονίκη.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: