Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στα 45 του χρόνια είπε ‘’αντίο’’ στη ζωή ο δημοσιογράφος Γιάννης Γαβρίλης…

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 13/10/2023

Ήταν συντάκτης του ‘’Έθνους’’, για χρόνια τώρα ζούσε μόνιμα στη Σαλαμίνα και διατηρούσε τον ιστότοπο ‘’Ο Ντελάλης της Κούλουρης’’

|> Αιφνίδια έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 45 ετών ο δημοσιογράφος Γιάννης Γαβρίλης, που εδώ και χρόνια δημοσιογραφούσε στη Σαλαμίνα ως ‘’Ο Ντελάλης της Κούλουρης’’.

«Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για τον θάνατο του Γιάννη Γαβρίλη. 

Ο Γιάννης υπήρξε ένας έγκριτος δημοσιογράφος, ένας ενεργός πολίτης, ένας άνθρωπος που αγάπησε πολύ την Σαλαμίνα. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του», αναφέρει σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος.

Ο Γιάννης Γαβρίλης είχε αρχίσει την καριέρα του από την εφημερίδα ‘’Έθνος’’ ως ναυτιλιακός συντάκτης και ο συνάδελφος Δημήτρης Καπράνος σε σημείωμά του στο f/b, με τίτλο ‘’Απροσδόκητο…’’, αναφέρει:

«Ο Γιάννης Γαβρίλης ήταν ένα ευγενικό και συνεσταλμένο παιδί, όταν ήρθε στο ‘’Έθνος’’, ως συνεργάτης του Νίκου Πηγαδά, του ανθρώπου που με ενέταξε στο ‘’Πειραϊκό ρεπορτάζ’’. Βλεπόμασταν σχεδόν καθημερινά, τον βοήθησα στα πρώτα βήματα, είδα έναν άνθρωπο με όρεξη και κάποια στιγμή χαθήκαμε. Τον συνάντησα χρόνια αργότερα, στην Σαλαμίνα, όπου έμενε πλέον μόνιμα. Τον παρακολουθούσα, μιλούσαμε τακτικά. Ακόμη κι όταν του ‘’έβαζα χέρι’’ για τις επιλογές του, μου απαντούσε με ευγένεια και σεβασμό. Ήμουν στην Κύπρο όταν έμαθα ότι έφυγε από την ζωή. Με αξιοπρέπεια, με μια απόφαση που δύσκολα παίρνει οποιοσδήποτε. Τον αποχαιρετώ με θλίψη, αλλά και με θαυμασμό για το θάρρος του! Καλοτάξιδος, μικρέ…».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: