Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Στις 22-23 Φεβρουαρίου το τρίτο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 09/02/2024

Θα πραγματοποιηθεί στο Γκολφ της Γλυφάδας με την συμμετοχή 59 ομιλητών

|> Ο ελληνικός κόσμος του Yachting συναντιέται, ενημερώνεται και συζητεί τις τάσεις, τους προβληματισμούς και τις προοπτικές του yachting στην Ελλάδα, στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting (22-23 Φεβρουαρίου), με 59 ομιλητές, σε 11 πάνελ που καλύπτουν όλη την θεματολογία του κλάδου, με καινοτομικές προσεγγίσεις και νέες πρωτοτυπίες, όπως η free press εφημερίδα, ο διαγωνισμός, η ευρύτητα της θεματολογίας του συνεδρίου.

Οι διοργανωτές, μετά τα δύο προηγούμενα επιτυχημένα συνέδρια, έχουν εφέτος θέσει τον πήχη πολύ ψηλότερα.

Το αναλυτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου και ομιλητών (ΕΔΩ) καλύπτει ένα ευρύ θεματολόγιο, από θεσμικές αλλαγές, προγραμματισμό λιμενικών δομών και τάσεις στη νέα περίοδο, μέχρι θέματα απασχόλησης, σχεδιασμού σκαφών, εργαζομένων, γαλάζιας οικονομίας κ.ά.

Οι 11 συντονιστές των panels είναι καταξιωμένοι γνώστες του αντικειμένου και είναι βέβαιο ότι θα έχουμε συζητήσεις ζωντανές και χρήσιμες.

Στο συνέδριο εκπροσωπούνται τα αρμόδια υπουργεία, οι θεσμικοί φορείς του θαλάσσιου τουρισμού, οι επαγγελματικές οργανώσεις του κλάδου. Το συνέδριο τελεί υπό τις αιγίδες του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ) και πολλών επαγγελματικών φορέων του κλάδου, ενώ το έχουν στηρίξει και πολλοί χορηγοί (ΕΔΩ).

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Εφέτος, η διοργάνωση γίνεται στον πολυτελή χώρο του Golf Prive Γλυφάδας, που είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους πολυπληθείς συμμετέχοντες του Συνεδρίου και να προσφέρει το φιλόξενο περιβάλλον του στο διήμερο των παρουσιάσεων και συζητήσεων.

Σε λίγες μέρες κλείνουν οι εγγραφές για την δια ζώσης αλλά και για την virtual παρακολούθηση του συνεδρίου.

>>> Πληροφορίες ή για εγγραφή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: