Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συγκλονιστική η συμμετοχή στην αιμοδοσία της Περιφέρειας εργαζομένων και πολιτών

ΕΛΛΑΔΑ στις 02/03/2023

Οι Λιμενικοί προσφέρουν τις τράπεζες αίματος που διαθέτουν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας και το ‘’Ελπίς’’

|> Πλήθος εργαζομένων και πολιτών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιφέρειας Αττικής, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και συμμετέχουν στην έκτακτη αιμοδοσία για την κάλυψη των αναγκών των τραυματιών από την τραγωδία στα Τέμπη.

Η αιμοδοσία, η οποία διοργανώθηκε σε συνεργασία με τη μονάδα αιμοδοσίας του νοσοκομείου ‘’Λαϊκό’’, πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου της Περιφέρειας (Συγγρού 15-17). Λόγω αυξημένης προσέλευσης η αιμοδοσία, η οποία είχε προγραμματισθεί να ολοκληρωθεί  στη 1:30 το μεσημέρι παρατάθηκε έως τις 3 μ.μ.

Με αφορμή την συγκλονιστική συμμετοχή των εργαζόμενων και πολιτών οι Περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει σχετικά:

«Η ανταπόκριση στα κάλεσμά μας είναι συγκινητική. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συμπολίτες μας που συμμετέχουν. Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων στους οποίους εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια και στους τραυματίες στους οποίους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Εργαζόμενοι της Περιφέρειας και πολίτες συμμετείχαν στην αιμοδοσία, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη και αποδεικνύουν έμπρακτα ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές για τη χώρα, είμαστε όλοι μαζί».

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ

Ως ελάχιστη υποχρέωση προς τους συνανθρώπους και την Πατρίδα μας μετά το τραγικό γεγονός στα Τέμπη , η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιώς και Νήσων θα διαθέσει προς χρήση των θυμάτων , τις τράπεζες αίματος της σε Γενικό Κρατικό Νικαίας και ‘’Ελπίς’’.

>>> Όσες οικογένειες επιθυμούν βοήθεια να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Ένωσης στο τηλέφωνο 210.4133687.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: