Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συγχαρητήρια Κορκίδη στον Μώραλη για την επιτυχία που σημείωσε ο Πειραιάς για την ΟΧΕ

Χωρίς κατηγορία στις 10/08/2017

Τι αναφέρει

|> Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε στον δήμαρχο Πειραιά ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΒΕΠ), για την υψηλότερη βαθμολογία που σημειώθηκε, μεταξύ πέντε προτάσεων, για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ).

Στην επιστολή του προς τον Γιάννη Μώραλη, ο Βασίλης Κορκίδης, αναφέρει:

Αγαπητέ Δήμαρχε, φίλε Γιάννη,

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα ότι η πρόταση του Δήμου Πειραιά συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία, μεταξύ πέντε προτάσεων, για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση. Είναι πράγματι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο Δήμος μας εξασφάλισε πόρους 80.065.000 ευρώ για την πόλη και τις γειτονιές του Πειραιά. Το γεγονός ότι στον Πειραιά θα υλοποιηθεί για τα επόμενα 5 χρόνια, το μεγαλύτερο αναπτυξιακό σχέδιο στην ιστορία της πόλης και ένα από τα μεγαλύτερα στη χώρα, που ξεπερνά τα 111 εκ. ευρώ, μας κάνει όλους χαρούμενους και αισιόδοξους. Με επιμονή, υπομονή και συστηματική δουλειά, το όραμα θα γίνει σύντομα πράξη, ώστε ο Πειραιάς να γίνει μία σύγχρονη πόλη και ένας επενδυτικός προορισμός, που θα φέρει ανάπτυξη με απασχόληση.

Το ΔΣ του ΕΒΕΠ ως φορέας, που συνέβαλε εμπράκτως και ουσιαστικώς στο πλαίσιο της διαβούλευσης με ρεαλιστικές και τεκμηριωμένες επιχειρηματικές προτάσεις, οφείλει να σε συγχαρεί και να σε ευχαριστήσει προσωπικά, καθώς και τους στενούς συνεργάτες σου, που δουλέψατε σκληρά για αυτή την πρόταση. Επίσης αναγνωρίζουμε την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής στη κοινή προσπάθειά να βελτιωθεί η εικόνα του Πειραιά το συντομότερο δυνατόν, μετά από μία μακροχρόνια ταλαιπωρία, κατοίκων, επισκεπτών, επιβατών και επιχειρήσεων.

Πράγματι, ο χρόνος είναι πλέον σύμμαχος μας, ώστε ακόμη περισσότερες ιδιωτικές επενδύσεις να έρθουν και να συμβάλλουν στην οικονομική, κοινωνική και εργασιακή ανάκαμψη του Πειραιά.

Με Φιλικούς χαιρετισμούς,
Βασίλης Κορκίδης.

Απάντηση