Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Χριστουγεννιάτικη δράση από ΚΟΔΕΠ και “Jeanne D’ Arc”

Κοινωνια στις 12/12/2019

Συλλογή παιχνιδιών και βιβλίων με μουσική και χορό για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών

|> Χριστουγεννιάτικη δράση συλλογής παιχνιδιών και βιβλίων για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά ηλικίας έως 14 ετών, διοργανώνει η ΚΟΔΕΠ, σε συνεργασία με την Ελληνογαλλική Σχολή «Jeanne D’ Arc».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14/12 από τις 11.00 έως τις 17.00,  στην πλατεία Κοραή και εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά  και των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης της ΚΟΔΕΠ.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Κατά τη διάρκεια της συλλογής παιχνιδιών και βιβλίων, στο Γραφείο Εθελοντισμού (πλατεία Κοραή, ισόγειο Δημαρχείου Πειραιά) θα πραγματοποιούνται μουσικοχορευτικές δραστηριότητες από μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής «Jeanne D’ Arc», καθώς και από φορείς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης.

Συμμετέχουν η χορωδία και το χορευτικό σύνολο παραδοσιακών χορών της Ελληνογαλλικής  Σχολής  «Jeanne D’ Arc», το  χορευτικό της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, με μουσικό σύνολο για φωνή και πιάνο, το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο Libro Coro, η χορωδία Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου  και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά.

> Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιωνιδείου Σχολής.

Απάντηση