Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συμμετοχή του ΕΟΑΕΝ σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις στην Αθήνα, με εισήγηση για τουριστικά πακέτα

Χωρίς κατηγορία στις 05/01/2017

Hilton, 7-8 Ιανουαρίου

Το «παρών» σε δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις που θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο (7 – 8 Ιανουαρίου ) στην Αθήνα θα δώσει δια του προέδρου του Θράσου Καλογρίδη (φωτό) ο Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ).

Αρχής γενομένης από την ημερίδα με θέμα «Ελληνοτουρκικές επιχειρηματικές σχέσεις», που πραγματοποιεί το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στo πλαίσιo του πολυσυνεδρίου Eurasia Money Show, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, ώρα 16.00-18.00 στο ξενοδοχείο «Hilton» (αίθουσα Σαντορίνη 1-5).

Η ημερίδα περιλαμβάνει τις ενότητες:

– «Ελληνοτουρκικές επιχειρηματικές σχέσεις – πολιτικοοικονομικό περιβάλλον» (Εισηγητής: Παναγιώτης Κουτσίκος, επιχειρηματίας-πρόεδρος Ελληνοτουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου).

– «Ενεργές εμπορικές και αναπτυξιακές σχέσεις στον αγροδιατροφικό τομέα μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας» (Εισηγητής: Ξενοφών Βεργίνης, επιχειρηματίας-καθηγητής Οικονομικών).

– «Αναδιάρθρωση των κόκκινων δανείων στο τραπεζικό σύστημα» (Εισηγητής: Γεώργιος Καλαμωτουσάκης, καθηγητής Πανεπιστημίου ΝΥ-τ. διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας American Express).

– «Ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων Ελλάδος-Τουρκίας» (Εισηγητής: Μαρίνος Θάνος, International marketing development-Kyvernitis Travel).

5) «Κοινά τουριστικά πακέτα Ελλάδος-Τουρκίας – το παράδειγμα Μυτιλήνης – Ayvalik» στο οποίο εισηγητής θα είναι ο πρόεδρος του ΕΟΑΕΝ.

Εξ άλλου, πολύ ενδιαφέρουσα και λίαν σημαντική επιστημονική διάλεξης με θέμα «Μαθησιακές δυσκολίες και ΔΕΠ-Υ. Η συμβολή της διατροφής», που διοργανώνουν ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος και Δίκτυο i-paidi.gr, με την ευγενική υποστήριξη του ΟΕΑΕΝ την Κυριακή 8 Ιανουαρίου και ώρα 18:00-20:00 στο ίδιο ξενοδοχείο ( αίθουσα «Θάλεια 4»). Με την εκεί συμμετοχή του ΕΟΑΕΝ να αναδεικνύει την μεγάλη ευαισθησία του Ομίλου σε ένα εξαιρετικά σημαντικό κοινωνικό ζήτημα.

Στη διάλεξη που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Eurasia Money Show θα μιλήσουν η ψυχολόγος Ιουλία Κατσαΐτη, η ιδρυτής της ειδικός της i-paidi.gr και ειδικός σε Μαθησιακές Δυσκολίες, ΔΕΠ-Υ Μαριάννα Λαγουμίδη PgD καθώς και η δρ Σήλια Ματθαίου κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος διδάκτωρ του Τμήματος Διατροφής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: