Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συμμορία ληστών-βασανιστών φόβος και τρόμος στον Πειραιά

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 19/02/2015

Mία «σκληρή» συμμορία είχε γίνει τελευταία ο φόβος και ο τρόμος στον Πειραιά. Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και έτσι συνέλαβε σήμερα δύο Έλληνες μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας και μία γυναίκα για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί τρεις περιπτώσεις ληστειών από τη συγκεκριμένη ομάδα.

Όπως προέκυψε εισέβαλαν στα σπίτια και βασάνιζαν τα θυμάτά τους στέλνοντάς τα στο Νοσοκομείο. Τις τελευταίες μέρες η συγκεκριμένη ομάδα χτύπησε σε δύο σπίτια.

Στην πρώτη τους εισβολή στο Κερατσίνι δεν δίστασαν να βγάλουν τα δόντια από μία ηλικιωμένη γυναίκα προκειμένου να τους πει πού έχει χρήματα, ενώ στη δεύτερη στα Καμίνια χτύπησαν με σφυρί μάνα και γιο και τους έκανα ηλεκτροσόκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μία έξαρηση των εισβολών σε σπίτια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ληστεία στο σπίτι του Δημάρχου της Κηφισιάς. Οι αρχές εκτιμούν πως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν πάρει τα χρήματά τους από την τράπεζα και τα έχουν κρύψει στα σπίτια τους.

Οι επιθέσεις

Δύο μήνες πριν μάνα και γιος βρέθηκαν στο έλεος της αδίστακτης συμμορίας στα Καμίνια. Οι ληστές χτύπησαν το κουδούνι, η ηλικιωμένη γυναίκα άνοιξε την πόρτα και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης. Τη χτύπησαν με ένα σφυρί στο κεφάλι και εκείνη σωριάστηκε στο έδαφος αιμόρφυρτη. Στη συνέχεια οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι και αφού χτύπησαν τον γιο, του έκαναν ηλεκτροσόκ προκειμένου να τους αποκαλύψει σε ποιο σημείο του σπιτιού υπάρχουν χρήματα.

Όσο για τη δεύτερη περίπτωση στο Κερατσίνι, οι αδίστακτοι ληστές έβγαλαν από την 87χρονη μέχρι και ένα… δόντι προκειμένου να τους πει πού έχει τα χρήματα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: