Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συμπαράσταση Μώραλη στο έργο του Σωματείου ΑμεΑ «ΜΑ…ΖΕΙ»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 07/05/2015

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε, στο Δημαρχείο, με την πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ «ΜΑ…ΖΕΙ» και της «Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) ένταξης ΑμεΑ και Ευπαθών» Μαρία Καραναστάση και συζήτησε μαζί της τις δυνατότητες συνεργειών του δήμου με τους φορείς τους οποίους εκπροσωπεί. Ο δήμαρχος Πειραιά εξέφρασε την υποστήριξή του στο έργο του Σωματείου και της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ΑμεΑ και δήλωσε:
«Συναντήθηκα με την πρόεδρο του «ΜΑ…ΖΕΙ» κυρία Καραναστάση, η οποία με ενημέρωσε αναλυτικά για τις δραστηριότητες του Σωματείου. Είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια, η οποία στηρίζεται από το δήμο Πειραιά με την παραχώρηση του καταστήματος στο κτίριο της Ραλλείου. Εκεί τα παιδιά εκθέτουν τις δουλειές τους και αποκομίζουν ένα έσοδο. Συζητήσαμε και άλλου είδους συνέργειες, που μπορεί να έχει ο δήμος με το «ΜΑ…ΖΕΙ». Ήταν μια ενδιαφέρουσα συνάντηση. Γιατί ως Δημοτική Αρχή είχαμε μια πλήρη ενημέρωση και από την άλλη η κυρία Καραναστάση επίσης ενημερώθηκε σε τι επίπεδο μπορεί να υπάρξουν συνέργειες ή βοήθεια από τον δήμο. Συνεχάρην για την προσπάθεια που κάνουν την πρόεδρο, τους επικεφαλής, αλλά κυρίως τα παιδιά και δεσμεύτηκα ότι θα είμαι στο πλευρό τους σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία αναλάβουν».
Η πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ «ΜΑ…ΖΕΙ» και της «Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) ένταξης ΑμεΑ και Ευπαθών» κυρία Μαρία Καραναστάση δήλωσε:
«Ενημέρωσα τον κ. Δήμαρχο για τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό που υπάρχει στον Πειραιά, ο οποίος είναι ένας από τους οκτώ που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα. Μιλήσαμε για το θέμα των Δικαστηρίων και που θα μπορούσε να πάει μετά ο Συνεταιρισμός, γιατί είναι ένας χώρος που δεν πρέπει να χαθεί από τον Πειραιά. Μας γνώρισε καλύτερα από κοντά και εξέφρασε την υποστήριξή του. Πιστεύω ότι ήταν πολύ εποικοδομητική η συνάντηση. Ο κ. Δήμαρχος έδειξε ότι είναι δίπλα μας και αυτό το εκτιμούμε ιδιαίτερα».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: