Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συνάντηση Παυλοπούλου με Κορκίδη, με προεδρικά εύσημα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Χωρίς κατηγορία στις 08/11/2017

Στις 10/1 η Έκθεση στο Μέγαρο

|> Τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) Βασίλη Κορκίδη. δέχτηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Κατά την συνάντησή τους, ο κ. Παυλόπουλος, δήλωσε:

Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω όπως χαίρομαι κάθε φορά που βλέπω την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας. Και θα σας πως γιατί. Γιατί, εκτός από την υπεράσπιση των θεμάτων του κλάδου σας που είναι υποχρέωσή σας με βάση την ιδιότητα της ΕΣΕΕ, είναι οι προτάσεις σας, οι οποίες έχουν μεγάλη σημασία. Και ιδίως από τις προτάσεις που κάνατε τελευταία και που αφορούν – ας μην το ξεχνάμε και πρέπει να το τονίσουμε – ιδίως τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που είναι στυλοβάτης της οικονομίας αλλά έχουν υποστεί και το μεγαλύτερο βάρος αυτής της κρίσης, δύο θεωρώ τις πιο σημαντικές και πρέπει να μας προβληματίσουν όλους: Εκείνες που αφορούν το ζήτημα της φορολογίας και εκείνες που αφορούν το θέμα της πάταξης του παραεμπορίου. Είναι προτάσεις που νομίζω ότι μπορεί και πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης. Ξέρουμε την κρίση που αντιμετωπίζετε και αυτή η θετική σας στάση γενικότερα διακρίνει και την όλη πορεία της ΕΣΕΕ. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ, κύριε πρόεδρε“.

Από την πλευρά του ο κ. Κορκίδης, αφού ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που, όπως είπε, είναι πάντα είστε κοντά στους μικρομεσαίους της αγοράς, δήλωσε:

Εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε. Φαίνεται ότι υπάρχει μια σταθεροποίηση και περιμένουμε να δούμε την ανθεκτικότητα αυτής της σταθεροποίησης στην αγορά. Και σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά που ήσασταν πάντα δίπλα μου. Σε όλο αυτό το διάβα μου, σε όλη αυτή την διαδρομή ήξερα ότι είχα πάντα έναν πολύ καλό σύμβουλο, έναν ιδιαίτερο φίλο, τολμώ να πω“.

>>> Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18.30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Έκθεση Ελληνικού Εμπορίου 2017, στην οποία θα παραστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος θα τιμηθεί από την ΕΣΕΕ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: