Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συνέδριο για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών στον τομέα των καλλυντικών

Χωρίς κατηγορία στις 08/04/2016

Συμμετοχές έως σήμερα

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (European Patent Office, EPO) διοργανώνουν την Παρασκευή 15 Απριλίου συνέδριο με θέμα «Τα ΔΕ στον κλάδο των  καλλυντικών: Στρατηγικές προστασίας και εμπορική εκμετάλλευση». 

Το συνέδριο, που θα γίνει στο ξενοδοχείο Divani Caravel, θα εξετάσει τις στρατηγικές προστασίας της βιομηχανικής ιδιοκτησίας των Ευρωπαϊκών και Ελληνικών εταιρειών στο  Διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Θα δοθούν, επίσης,  πληροφορίες και κατευθύνσεις για τη χρήση της γλώσσας των ευρεσιτεχνιών στη σύνταξη της αίτησης και θα εμβαθύνει στις στρατηγικές της εμπορικής εκμετάλλευσης καθώς και στα οφέλη που απορρέουν από τα ΔΕ για τις εταιρείες του κλάδου.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών αναφορικά με την εμπορική εκμετάλλευση των τεχνολογιών στο τομέα των καλλυντικών και απευθύνεται σε χρήστες του συστήματος προστασίας της ΒΙ, σε επιχειρηματίες από τον κλάδο των καλλυντικών, σε στελέχη Εθνικών Γραφείων ΔΕ, σε συμβούλους επιχειρήσεων και συμβούλους μεταφοράς τεχνολογίας.

Η παρακολούθηση του συνεδρίου δεν έχει οικονομική επιβάρυνση, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση και αποστολή στον ΟΒΙ φόρμας Συμμετοχής, που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΒΙ.

Στο ίδιο link καταγράφονται, επίσης, και άλλες διοργανωτικές λεπτομέρειες, όπως τόπος διεξαγωγής συνεδρίου, εξασφάλιση διαμονής, κ.ά.). Οι συμμετοχές λήγουν σήμερα 8/4.

Απάντηση