Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Υποσχέσεις Χρυσοχοΐδη για αστυνόμευση στον Πειραιά

Χωρίς κατηγορία στις 04/09/2019

Συναντήθηκε μαζί του ο Μώραλης και συζήτησαν για την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης

|> Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε χθες με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και κατά τη διάρκεια  της συνάντησής τους, συζήτησαν θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και στην ευνομία του Πειραιά.

Ο Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή δήλωσε σχετικά:

«Συναντήθηκα μετά από  επικοινωνία που είχαμε το τελευταίο διάστημα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με επίκεντρο θέματα που άπτονται της ασφάλειας και της τήρησης της ευνομίας στην πόλη μας. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες είχα αποστείλει σχετική επιστολή στον κ. Χρυσοχοΐδη με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση κατά την οποία έθεσα στον κύριο Υπουργό τις αρνητικές επιπτώσεις που επιφέρει στην πόλη μας η υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων η οποία  αγγίζει το 50%, καθώς και η συγχώνευση  αστυνομικών τμημάτων στον Πειραιά.

Συζητήσαμε επίσης για το παρεμπόριο και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, προκειμένου αυτό το διαχρονικό φαινόμενο να εξαλειφθεί, ενώ μιλήσαμε  και  για το κυκλοφοριακό πρόβλημα του Πειραιά και για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Ανέφερα στον κύριο Υπουργό ότι ο Πειραιάς είναι το μεγάλο λιμάνι της χώρας μας, χρήζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης και είναι ανάγκη να ενισχυθεί η αστυνομική δύναμη. 

Οφείλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου  καθώς δεν μείναμε στη συζήτηση ή σε ευχολόγια, αφού ο κ. Χρυσοχοΐδης έθεσε άμεσα τα επόμενα βήματα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια διαρκή και στενή συνεργασία, έτσι ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα της ασφάλειας στην πόλη μας».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: