Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συνεχίζει να γράφει ιστορία και να συγκινεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μήνυμα στο Twitter

Χωρίς κατηγορία στις 20/01/2017

Επίσημα στην πεντάδα!

Ιστορική στιγμή για το ελληνικό μπάσκετ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο 22χρονος άσσος των Μιλγουόκι Μπακς είναι επίσημα μέλος της πεντάδας της Ανατολής στο All Star Game που θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη.

Ο Αντετοκούνμπο πήρε συνολικά 1.604.463 ψήφους και ήταν τρίτος στην Ανατολή, πίσω από τους πρωταθλητές με τους Καβαλίερς Λεμπρόν Τζέιμς (1.893.751) και Κάιρι Ίρβινγκ (1.696.769).  Είναι χαρακτηριστικό πως κανένας άλλος από τους παίκτες της Ανατολής δεν ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο ψήφους.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον καθένα από σας ξεχωριστά για τη στήριξή σας όλες αυτές τις μέρες. Συμμετείχατε όλοι ενεργά σ’ ένα όνειρό μου και με βοηθήσατε να κάνω πραγματικότητα… Το εκτιμάω απίστευτα πολύ!Να είστε σίγουροι πως θα παίξω και για σας στο All Star Game! Ευχαριστώ Ελλάδα!».

Αυτή ήταν η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, που συνόδευσε με μία ελληνική σημαία, αμέσως μετά την ανακοίνωση από το ΝΒΑ των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας για την συμμετοχή στο All Star Game, που θα γίνει στη Νέα Ορλεάνη στις 19 Φεβρουαρίου.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: