Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εθελοντική συνδρομή του ΙΣΑ για τους πυρόπληκτους

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 20/08/2021

Συνεχίζεται η υποστήριξή τους από ψυχολόγους / κοινωνικούς λειτουργούς, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 1110 της Περιφέρειας 

|> Στην πρώτη γραμμή για την υποστήριξη των πυρόπληκτων βρίσκονται η Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών. Σ΄ αυτό το πλαίσιο ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης εκφράζει  τη συμπαράσταση του ιατρικού συλλόγου στους πολίτες που δοκιμάζονται και καλεί τα μέλη του να συνδράμουν προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Εν τω μεταξύ, οι πυροπαθείς που επιθυμούν ψυχολογική υποστήριξη μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο 1110 της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ.

Μάλιστα το Κέντρο ενισχύθηκε με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, οι οποίοι παράσχουν συμβουλές και υποστηρίζουν πυρόπληκτους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο 1110, από τις 8 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ. Παράλληλα συνεχίζουν το έργο τους και τα μεικτά κλιμάκια εθελοντών Ιατρών, Νοσηλευτών και Ψυχολόγων του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, τα οποία μεταβαίνουν στις πυρόπληκτες περιοχές.

Σχολιάζοντας ο Γιώργος Πατούλης επισημαίνει: «Είμαστε στη πρώτη γραμμή της προσπάθειας στήριξης των πληγέντων και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για την ανακούφιση και τη στήριξή τους. Στέλνουμε το μήνυμα ότι δεν είναι μόνοι τους και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η Περιφέρεια  Αττικής και ο ΙΣΑ, το ανθρώπινο ιατρικό και επιστημονικό δυναμικό μας, βρίσκονται δίπλα τους. Στη μεγάλη αυτή εθνική τραγωδία θέτουμε όλες τις δυνάμεις μας, στη διάθεση των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τον πύρινο εφιάλτη».

> Ο ΙΣΑ έχει ανοίξει λογαριασμό αλληλεγγύης, για τη στήριξη των πυρόπληκτων συμπολιτών μας και την αποκατάσταση του περιβάλλοντος.(ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ  GR4201101820000018200518373).

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: