Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σώθηκε μια ζωή λόγω τάχιστης αεροδιακομιδής από την Interamerican

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 07/09/2015

Ταχύτατη ήταν η ανταπόκριση των υπηρεσιών της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας της Interamerican, σε περιστατικό που έχρηζε άμεσης διακομιδής σε νοσηλευτική μονάδα. Συγκεκριμένα, στις 6 Σεπτεμβρίου σε ασφαλισμένο κάτοχο του προγράμματος Υγείας Family Assistance της Τράπεζας Πειραιώς,  διαγνώστηκε οξεία σκωληκοειδίτιδα και έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα σε χειρουργική μονάδα.

Ο ασθενής διακομίσθηκε με ασφάλεια, με αποστολή υγειονομικού αεροπλάνου από τη Σχοινούσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου χειρουργήθηκε επιτυχώς. Η διακομιδή από τις υπηρεσίες της Interamerican Βοήθειας ολοκληρώθηκε μόλις σε 2 ώρες και 30 λεπτά από τη στιγμή της κλήσης για βοήθεια.

Το Family Assistance είναι πρόγραμμα που διαθέτει η Τράπεζα Πειραιώς, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία. Το πρόγραμμα διασφαλίζει, για τον κάτοχο και την οικογένειά του, την παροχή βοήθειας για έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών υγείας, λόγω ατυχήματος ή αιφνίδιας ασθένειας.

Ειδικότερα, προσφέρει συντονισμό και κάλυψη υγειονομικής μεταφοράς με ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή αεροπλάνο, αν χρειαστεί, καθώς και ιατρικές συμβουλές και οδηγίες μέσω της Γραμμής Υγείας 1010 της Interamerican,  με ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο για όλη την οικογένεια.

Απάντηση