Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τα κινεζικά Malls “περιμένουν” στα ράφια τους ελληνικά προϊόντα

Χωρίς κατηγορία στις 26/02/2015

Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο ως αρμόδιος θεσμικός φορέας για την ανάπτυξη της ελληνοκινεζικής επιχειρηματικής συνεργασίας έχει θέσει υπό την αιγίδα του το CIMF, τα εμπορικά κέντρα του οποίου βρίσκονται σε κεντρικές κινεζικές πόλεις και προσφέρονται για τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών ως μόνιμα εκθεσιακά κέντρα. Απευθύνονται τόσο στους Κινέζους καταναλωτές (λιανεμπόριο) όσο και στο χονδρεμπόριο.

Την εκπροσώπηση της εν λόγω δράσης έχουν αναλάβει για την Ελλάδα και τα ελληνικά προϊόντα οι εταιρείες – μέλη του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου «Διέξοδος & Τεχνική» και «Sinotrading & Οperations».
H παρουσίαση του εν λόγω project θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Μαρτίου στις 17:30 από τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή του CIMF  Jay Zhang, στο Athens Direct Club (Ερμού 44 Αθήνα, 5ος όροφος).
Πρόκειται για μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τοποθετηθούν τα ελληνικά προϊόντα στα ράφια των κινεζικών Malls, να γίνουν γνωστά στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό και να πουληθούν με το χαμηλότερο οικονομικό ρίσκο, με προστιθέμενη αξία αλλά και με πολλά κίνητρα προς τις ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να συμμετέχουν.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη καθώς υπάρχει αυστηρός περιορισμός θέσεων. Γι’ αυτό η συμμετοχή θα δηλώνεται μέχρι την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 στις 12 μ. Τηλ. 6932.900255 και e-mail: stamatina.markou@gmail.com.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: