Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τα κορίτσια του πόλο έδωσαν το έναυσμα στον Εθνικό για τη μεγάλη επανάκαμψη

FLASH στις 12/05/2024

Σωτηρέλη: «Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι κάναμε, είναι τεράστια η ιστορία του Εθνικού»

sport24.gr |> Ο Εθνικός έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον τελικό του Stoiximan Κυπέλλου πόλο γυναικών, καθώς επικράτησε του Ολυμπιακού με 13-11 στα πέναλτι και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο πόλο γυναικών στην πρώτη του παρουσία τον τελικό της διοργάνωσης.

Η MVP της αναμέτρησης, η τερματοφύλακας Ελένη Σωτηρέλη που οδήγησε την ομάδα της στον ιστορικό θρίαμβο, μίλησε μερικά λεπτά μετά από την απονομή του Κυπέλλου και μοιράστηκε τις σκέψεις της αναφορικά με τη πορεία του συλλόγου μέχρι το μοναδικό απόγευμα στη Βουλιαγμένη και τη νοοτροπία της ομάδας, αναδεικνύοντας παράλληλα την ιστορία του Εθνικού.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Είπε…

Για την πορεία της ομάδας: «Είναι μια πολύ όμορφη ιστορία, γιατί ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε στον τελικό και πόσω μάλλον που πήραμε και το Κύπελλο. Είναι μια ομαδική δουλειά όλο αυτό. Μια ομάδα δεν την κάνει ένας παίκτης, ούτε δύο, αλλά και τα 15 άτομα που βρισκόμαστε εδώ. Έχουμε πολύ όμορφα, μοναδικά συναισθήματα, είμαστε πολύ ενθουσιασμένες! Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα τι κάναμε. Είμαι πολύ περήφανη για τα κορίτσια, για τους προπονητές μας και για όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν για να πετύχουμε αυτό που πετύχαμε σήμερα».

Για την νοοτροπία της ομάδας: «Είπαμε ότι θα το διασκεδάσουμε ό,τι και να γίνει. Και μόνο που φτάσαμε στον τελικό, για εμάς είναι μεγάλη ικανοποίηση. Είπαμε θα τα δώσουμε όλα και ό,τι γίνει. Είπαμε ότι θέλαμε να βγούμε από την πισίνα με ικανοποιημένους τους εαυτούς μας και με το σύνολο».

Για τη σημασία της κατάκτησης του Κυπέλλου με τον Εθνικό: «Είμαστε πολύ χαρούμενες. Φέραμε αυτό το Κύπελλο σε αυτή την ομάδα, που έχει τεράστια ιστορία. Τεράστια ιστορία!».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: