Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τα νέα ΔΣ των ΚΟΔΕΠ και ΟΠΑΝ

Χωρίς κατηγορία στις 10/10/2014

Τα νέα μέλη στα ΔΣ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανέδειξε το Δημοτικό Συμβούλιο. Και είναι:

>ΔΣ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά – ΚΟΔΕΠ

  1. Από τους αιρετούς εκπροσώπους: Λαουλάκου Κυριακή ως Πρόεδρος με αναπληρώτρια  την  Βογιατζάκη Αντωνία, Καλογερόγιαννης Αντώνιος με αναπληρώτρια την Μελά Σταυρούλα, Βουράκης Ιωσήφ με αναπληρωτή τον Σαλπέα Ηλία.
  2. Οι δημότες-κάτοικοι Πειραιά

Χρήστου Μαρία ως Αντιπρόεδρος με αναπληρώτρια την Οικονομάκου Ιωάννα, Βουγιουκλάκης Ιωάννης με αναπληρωτή Ιωάννου Μαρίνο. Τασοπούλου-Κωσταρέλη Αναστασία με αναπληρώτρια την Φιλοδήμα Χριστίνα-Μαρία, Κυρίμης Παναγιώτης με αναπληρώτρια την Μουρκάκου Μαρία, Ψωμιάδου Παρασκευή με αναπληρωτή τον Γεωργίου Παναγιώτη, Οβακιμιάν Αγκόπ με αναπληρώτρια την Λάσκαρη Κούβαρη Δήμητρα.

>ΔΣ του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας – ΟΠΑΝ

Πρόεδρος: Ελληνιάδης Σταύρος, Αναπληρωτής: Νικοπολίδης Αντώνιος, Αντιπρόεδρος: Αντωνάκου Σταυρούλα, Αναπληρωτής: Αθανασιάδης Λάζαρος.

Μέλη: Νταϊφά Ειρήνη με αναπληρωτή της τον Μαυριδάκη Εμμανουήλ., Γέμελος Νικόλαος με αναπληρωτή τον Σκαφτούρο Παναγιώτη, Σδρένιας Χρήστος με αναπληρωτή τον Κούβαρη Νικόλαο, Μαντούβαλος Νικόλαος με αναπληρωτή τον Κιοσέ Ανδρέα, Αβραμίδης Παναγιώτης με αναπληρωτή τον Χατζηγεωργίου Γεώργιο, Γαϊτανάρος Στυλιανός με αναπληρωτή τον Χατζηκώστα Πέτρο, Αγγελόπουλος Νικόλαος, Σαλπέας Ηλίας, Κανελίδης Κωνσταντίνος με αναπληρωτή τον Λέντζο Γεώργιο, Δουρέκας Κυριάκος με αναπληρωτή τον Κ. Μπατσούλη Παντελή, Βεντίκος Παναγιώτης με αναπληρωτή τον Βλαχάκο Δημήτριο, Παπάκης Ιωακείμ με αναπληρώτρια την Αστεριάδη Καλλιόπη, Βοϊδονικόλας Γεώργιος του Δημητρίου με αναπληρωτή τον Νάκο Δημήτριο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: