Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Έκκληση για τρόφιμα κάνει η Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Κοινωνια στις 24/03/2020

Τα συσσίτια “θέλουν” λάδι, ζυμαρικά, ρύζι, ντοματοπολτό, όσπρια και γάλα εβαπορέ

|> Η επιδημία συνεχίζεται και μαζί της, οι περιορισμοί που επέφερε στην καθημερινή μας ζωή. Στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Πειραιώς καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για να συνεχιστεί η λειτουργία του καθημερινού συσσιτίου στους οικονομικά αδύναμους. Έτσι η συγκέντρωση τροφίμων, αποτελεί κύρια ανάγκη!

Οι άνθρωποι της Ευαγγελίστριας που ασχολούνται με τα συσσίτια, λένε:

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Κάνουμε έκκληση, όσοι μπορούν να συνεισφέρουν με τρόφιμα στην προσπάθεια μας αυτή. Τα είδη που χρειαζόμαστε είναι  ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, λάδι, ντοματοπολτό και γάλα εβαπορέ. Η αγάπη και η φροντίδα για τον κάθε αδελφό που έχει ανάγκη, δεν γνωρίζουν περιορισμούς και δεν υπάρχει επιδημία που να μπορεί να τις ανακόψει“.

> Ο ΙΝ της Ευαγγελίστριας (Γρ. Λαμπράκη 41) είναι ανοικτός από 7 πμ έως τις 7:30 μμ. Περισσότερες πληροφορίες στο Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελιστρίας (όπισθεν Ιερού Ναού) και στο τηλέφωνο 210.4125619.

Η Αγρυπνία στο Internet!

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει η κυβερνητική απόφαση, η Ενορία Ευαγγελιστρίας Πειραιώς θα μεταδώσει διαδικτυακά και μέσω της ιστοσελίδας www.enoriaendrasei.gr, την Ιερά Αγρυπνία (Ιερά Παράκληση, Όρθρος και Θεία Λειτουργία) ξημερώνοντας η εορτή του Ευαγγελισμού που θα τελεσθεί στο Ναό κεκλεισμένων των θυρών και με την συμμετοχή του απαραίτητου ανθρώπινου δυναμικού.

Η αγρυπνία θα μεταδοθεί και από το Ραδιοφωνικό Σταθμό “Πειραϊκή Εκκλησία” από τις 21:30 έως τις 0:30.

Απάντηση