Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τιμητική πλακέτα για την Γεωργία Γεννιά από τον “Φοίνικα” Πειραιά στην κοπή της βασιλόπιτας

Χωρίς κατηγορία στις 17/01/2018

Τι δήλωσε η βουλευτής

|> Καλή νέα χρονιά και δύναμη στους ανθρώπους του “Φοίνικα” Πειραιά, ευχήθηκε η βουλευτής Γεωργία Γεννιά, κατά τη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας του αθλητικού συλλόγου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του ΟΛΠ.

Η βουλευτής παρέλαβε την τιμητική πλακέτα, την οποία της απένειμε το δ.σ. του “Φοίνικα”,  για την προσφορά της στον Σύλλογο και ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο και τα μέλη του δ.σ. για την τιμητική διάκριση και τους συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελούν, προωθώντας τον υγιή ανταγωνισμό, την ευγενή άμιλλα και το “ευ αγωνίζεσθαι”.

Επίσης, επεσήμανε την ανάγκη συνεργασίας και συνεννόησης των τοπικών αρχών του Πειραιά με την κυβέρνηση, για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και τη δημιουργία νέων γηπέδων, κάτι πολύ σημαντικό για μία αθλητική πόλη, όπως ο Πειραιάς, που έχει μεγάλους και σημαντικούς συλλόγους, οι οποίοι σήμερα έχουν πρόβλημα στέγασης.

Η Γεωργία Γεννιά αναφερόμενη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του “Πέτρος Καπαγέρωφ”, τόνισε πόσο σημαντική, για τους συλλόγους και για τους πολίτες, είναι η αποκατάστασή τους και η επαναλειτουργία τους, ύστερα και από τη χρηματοδότηση που εξασφάλισε η Περιφέρεια Αττικής.

Τέλος, διαβεβαίωσε ότι θα είναι παρούσα σε όλες τις προσπάθειες των αθλητικών συλλόγων και  της δημοτικής Αρχής, για τη βελτίωση και την ανάδειξη των αθλητικών κέντρων του Πειραιά.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και βουλευτής Θοδωρής Δρίτσας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: