Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τι απάντησε η Παναρίτη σε όσους αντιδρούν στον διορισμό της στο ΔΝΤ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ/ΑΓΟΡΑ στις 31/05/2015

“…δεν τους θέλω δέκα!”

Από το usay.gr 
Εντονη είναι η αντίδραση της νέας εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ Έλενας Παναρίτη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του usay.gr,  στις επικρίσεις που άρχισαν να διατυπώνονται δημόσια από την Παρασκευή το βράδυ. “Αν δεν με θέλουν εκείνοι μία φορά, εγώ δεν τους θέλω δέκα!“, φέρεται να λέει σε όσους την ρωτούν για τις δηλώσεις Σακοράφα, ΠαπαδημούληΦίλη, αλλά και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν με την επιλογή της και θέτουν το θέμα ανεπίσημα.

Πρόκειται για ανώριμες αντιδράσεις, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προασπίσω τα συμφέροντα της χώρας μου όπως κάνω από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην διαπραγματευτική ομάδα“, τονίζει με ένταση στους ίδιους στενούς συνομιλητές της.

Την ίδια ώρα οι τόνοι όχι μόνο δεν φαίνεται να πέφτουν αλλά όπως λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο usay.gr, το θέμα είναι άλλη μία αφορμή δοκιμασίας των σχέσεων ΤσίπραΒαρουφάκη, καθώς η κα Παναρίτη αποτελεί επιλογή του υπουργού Οικονομικών, παρά την αντίθετη άποψη που εκφράστηκε από τα στελέχη που συμμετείχαν στην άτυπη επιτροπή επιλογής της.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: