Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ιερομόναχος στον Λαγκαδά ο αστρολόγος Νίκος Χορταρέας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 07/07/2019

Τον αγκάλιασε η Ιερά Μητρόπολη και ο μητροπολίτης κ. Ιωάννης τού φόρεσε ήδη τα ράσα!

protothema.gr |> Ιερομόναχος αναμένεται να χειροτονηθεί εντός του επόμενου μήνα ο πρώην αστρολόγος και παρουσιαστής Νίκος Χορταρέας, ο οποίος αποκαλείται πια πατήρ Κυπριανός.

Ο αστρολόγος-μέντιουμ που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε μεταμεσονύχτιες εκπομπές αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό. Την επικείμενη χειροτονία του επιβεβαίωσε, μιλώντας στο εκκλησιαστικό σάϊτ ekklisiaonline.gr, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης, λέγοντας:

«Δεν δικαιολογείται έκπληξις διότι η ίδια η ζωή της Εκκλησίας είναι ένα θαυμαστό φαινόμενο, ένα φαινόμενο μεταποιητιτών δυνάμεων. (…) Ο μάγος, ο Κυπριανός με την πίστη του στον Χριστό μεταστρέφεται και γίνεται προστάτης των πιστών και των κατατρεγμένων και πολέμιος του διαβόλου. Είναι φαινόμενο θαυμαστό οι άνθρωποι που ζούσαν χθες μέσα στην πλάνη και μέσα στην απάτη να έχουν σήμερα μια αλλαγή στη ζωή τους. Μεταστρέφονται, βρίσκουν την Αλήθεια. Δεν περιφρονούν κανέναν, εμείς γιατί να τους περιφρονήσουμε; Πού βλάπτει ένας άνθρωπος να επιθυμεί να γίνει Μοναχός; Ο ψαράς γίνεται Απόστολος και ο διώκτης γίνεται Απόστολος, ο ληστής γίνεται ο ληστής του Παραδείσου και ο τελώνης και η πόρνη πάνε πιο μπροστά από αυτούς που είναι θεοσεβούμενοι στην εποχή τους».

Η Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά αγκάλιασε την μεταστροφή του αστρολόγου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θέλει πλέον να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

> Αρκετά “προχωρημένη” η Μητρόπολη Λαγκαδά, αφού επιτρέπει στους ιερομονάχους της, τα βαμμένα κόκκινα μαλλιά…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: