Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συναυλία του Κώστα Χατζή την Δευτέρα στο Δημοτικό Θέατρο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 20/11/2021

Τον μεγάλο του Τραγουδιού μας συνοδεύουν η Κιθαριστική Ορχήστρα του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου και η “Porto Leone Guitar Ensemble”

|> Ένα αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό δημιουργό και ερμηνευτή Κώστα Χατζή παρουσιάζει το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων “Μουσικές Ακροβασίες» που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, στην Κεντρική Σκηνή “Δημήτρης Ροντήρης” του Δημοτικού Θεάτρου,  η Κιθαριστική Ορχήστρα Πειραιά και το Porto Leone Guitar Ensemble (Γιώργος Γκόλγκαρης, Στέλιος Γκόλγκαρης, Ηλίας Διαμαντάκης, Βασίλης Μαστοράκης, και Αντώνης Μυτακίδης), θα συμπράξουν με τον γνωστό τραγουδοποιό, σε ένα πρόγραμμα που θα ανατρέχει στις σημαντικότερες στιγμές της πολυετούς δημιουργικής του πορείας. Στο πιάνο θα τον συνοδεύει ο μαέστρος και πιανίστας Γιώργος Παγιάτης. Η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι των Βασίλη Μαστοράκη και Στέλιου Γκόλγκαρη.

> Πωλήσεις εισιτηρίων: -*ΤΑΜΕΙΟ ΔΘΠ  Ηρώων Πολυτεχνείου 32 ΤΗΛ. 210.4143310. Γενική είσοδος 15 ευρώ. Προπώληση 10 ευρώ.  *TICKET SERVICES  Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα / Τηλεφωνικά: 210.7234567 /Online: www.ticketservices.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: