Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το “ασημένιο” απέσπασε ο “Τιπούκειτος” στις Διαδικτυακές Εφαρμογές

ΕΠΙΣΤΗΜΗ στις 03/08/2015

O “Τιπούκειτος”, το πρωτοποριακό πρόγραμμα οργάνωσης του σύγχρονου δικηγόρου που σχεδίασε και ανέπτυξε η εταιρεία Honest Partners, ξεχώρισε συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής με την ευχρηστία, καθώς παρέχει πραγματική αξία και πρακτικές λύσεις σε καθημερινά ζητήματα οργάνωσης δικηγορικών γραφείων και νομικών τμημάτων μεγάλων εταιριών και οργανισμών.

Ο “Τιπούκειτος” είναι μια υπερσύγχρονη διαδικτυακή εφαρμογή που επιλύει όλα τα οργανωτικά προβλήματα του σύγχρονων δικηγορικών γραφείων. Είναι ειδικά σχεδιασμένος για δικηγόρους, δικηγορικά γραφεία & νομικά τμήματα και εξασφαλίζει με απόλυτη ευκολία την οργάνωση και διαχείριση των καθημερινών εργασιών και υποθέσεων τους.

Εκατοντάδες δικηγόροι εμπιστεύονται τον «Τιπούκειτο» για να έχουν την πλήρη εικόνα του γραφείου & των υποθέσεών τους με ένα κλικ ανά πάσα στιγμή όπου κι αν βρίσκονται, απαλλαγμένοι από το άγχος των υπολογισμών και των προθεσμιών, αφού ο Τιπούκειτος αναλαμβάνει και δημιουργεί τα πάντα αυτόματα.

Έχοντας σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου από έμπειρους Δικηγόρους της μάχιμης και της συμβουλευτικής δικηγορίας κάθε κλάδου, ο “Τιπούκειτος” γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια και ικανοποιεί και τις πλέον εξειδικευμένες ανάγκες του δικηγόρου. Ταυτόχρονα, έχοντας υλοποιηθεί από πρωτοπόρους στο είδος τους Μηχανικούς Υπολογιστών, εκμεταλλεύεται την τεχνολογία αιχμής και είναι προσβάσιμος από παντού -ακόμα και μέσα στις αίθουσες των Δικαστηρίων, από το κινητό τηλέφωνο!- απαιτώντας ελάχιστο χρόνο τόσο για τη συμπλήρωση όσο και την ανάκτηση των πληροφοριών. Παράλληλα προσφέρεται με ιδιαίτερα χαμηλή χρέωση καθιστώντας έτσι τη χρήση του δυνατή σε όλους!

Η βράβευση έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015, στο Balux Prive. Το βραβείο παρέλαβαν οι κ.κ.  Παναγιώτης Τσουγκριάνης, General Manager της Honest Partners και Νικόλαος Ιωάννου, Head of Legal Consultants του Τιπούκειτου. Ο κ. Τσουγκριάνης δήλωσε σχετικά:

«Στην Honest Partners πιστεύουμε στη δύναμη της τεχνολογίας και στην αξία της λεπτομέρειας, γι’ αυτό και κάθε έργο που υλοποιούμε αποτελεί προστιθέμενη αξία στη λειτουργία κάθε επιχείρησης ή οργανισμού. Έτσι και ο Τιπούκειτος, αποτελεί ένα προϊόν που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την εταιρεία μας με στόχο να επιλύσει όλα τα οργανωτικά προβλήματα του δικηγόρου συνδυάζοντας σύγχρονη αισθητική και καινοτόμες λειτουργίες. Παράλληλα, η εφαρμογή ενισχύει την αποδοτικότητα και την εξοικονόμηση πόρων χάρη στα μοναδικά πλεονεκτήματά της. Το όλο εγχείρημα ήταν σύνθετο καθώς καλύπτει ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες ενός δικηγόρου για όλους τους κλάδους της δικηγορίας βελτιώνοντας όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων ενός δικηγορικού γραφείου προς ένα πιο σύγχρονο, πιο ευέλικτο και πιο λειτουργικό εργασιακό περιβάλλον.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για τη σημερινή μας βράβευση γιατί αποτελεί επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλει η ομάδα ανάπτυξης νέων υπηρεσιών της Honest Partners, και έρχεται να ολοκληρώσει την εκτίμηση και αναγνώριση που ήδη εισπράττουμε από τους εκατοντάδες δικηγόρους και τα νομικά τμήματα των μεγάλων εταιριών που μας εμπιστεύονται».

 

 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: