Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το ΕΒΕΠ για την απασχολησημότητα και τη διατήρηση θέσεων εργασίας

Χωρίς κατηγορία στις 24/11/2015

Ανακοίνωση 28-29/11

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Πράξης «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών Κατάρτισης, Συμβουλευτικής και Πιστοποίησης για 2.500 επαπειλούμενους με ανεργία,  εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους, κυρίως βιομηχανικών κλάδων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και του Θριασίου Πεδίου, με στόχο τη βελτίωση της απασχολησιμότητάς τους και τη διατήρησή τους στην αγορά εργασίας», θα γίνει από το ΕΒΕΠ το Σάββατο 28/11 (11 πμ) στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας και την Κυριακή 29/11 (1 μμ! στην αίθουσα Τελετών του ΟΛΠ (παλιά Πέτρινη Αποθήκη).

Εξ άλλου, τη Δευτέρα 30/11 (7 μμ) ο πρόεδρος  και τα μέλη του δ.σ. του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, στο Μέγαρο του ΕΒΕΠ, οργανώνουν επίσημη εκδήλωση, όπου εκτός από την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της δράσης και την παρουσίαση έργων στον τομέα των Ανθρωπίνων Πόρων, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, από τον Γεώργιο Ιωαννίδη, ΕΓ Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΚΤ, υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, θα γίνει απονομή τιμητικών διακρίσεων στους πρωτεύσαντες καταρτισμένους.

Χαιρετισμούς, εκτός από τον πρόεδρο του ΕΒΕΠ Βασ. Κορκίδη, θα απευθύνουν, ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος  Κατρούγκαλος και ο υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας.
Συντονιστής θα είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανουπάκης.

Απάντηση