Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Επίθεση με βαριοπούλα στα γραφεία του Ν. Μπελαβίλα

Χωρίς κατηγορία στις 08/05/2019

Το εκλογικό κέντρο Π. Κοκκινιάς ήταν κατάμεστο λόγω εγκαινίων όταν χτύπησαν οι βάνδαλοι

|> Βανδαλισμός στο εκλογικό κέντρο του Νίκου Μπελαβίλα στην Παλιά Κοκκινιά. Όπως καταγγέλλεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου, του συνδυασμού “Πειραιάς για Όλους”, στόχος αγνώστων έγιναν τα γραφεία σε στιγμή που ήταν κατάμεστα από κόσμο! Στην ανακοίνωση του Νίκου Μπελαβίλα, αναφέρεται:

Στόχος αγνώστων έγιναν τα εκλογικά γραφεία του “Πειραιάς για Όλους”, που φιλοξενούνται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Παλαιά Κοκκινιά, την ώρα που όλα τα μέλη και φίλοι του συνδυασμού αλλά και πολίτες του Πειραιά βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο για τα προγραμματισμένα εγκαίνια την Τρίτη το βράδυ.

«Στόχος» ήταν αποκλειστικά και μόνο ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μπελαβίλας, καθώς όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, με βαριοπούλα χτύπησαν απευθείας στο σημείο που βρισκόταν αφίσα του.

Σε εκείνους που θεωρούν πως με τέτοιου είδους μαφιόζικες πρακτικές θα τρομοκρατήσουν είτε τον ίδιο τον Νίκο Μπελαβίλα είτε τους υποψηφίους του συνδυασμού, η απάντηση δόθηκε από τον ίδιο τον υποψήφιο δήμαρχο:

«Ακούστε μπράβοι: Έχουμε νικήσει ήδη για να τρομάξουμε. Είμαστε πολλοί και παλιοί για να μας φοβίσετε. Συνεχίζουμε σαν να μην τρέχει τίποτα, νηφάλια, ειρηνικά, δημοκρατικά! Ολιγάρχες και οι τραμπούκοι τους δεν έχουν θέση στην περήφανη δημοκρατική πόλη μας. Άντε γειά!».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: