Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το καλοκαίρι συνεχίζεται από την Celestyal Cruises με κρουαζιέρες και Βρεττό

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 29/09/2015

Την Παρασκευή…

Η Celestyal Cruises διατηρεί την καλοκαιρινή της διάθεση και συνεχίζει να προσφέρει ξεχωριστές βραδιές διασκέδασης στις κρουαζιέρες της. Την Παρασκευή 2/10 ο Ηλίας Βρεττός, παρέα με τον ραδιοφωνικό παραγωγό του «Λάμψη FM», Νίκο Μάρκογλου, θα προσφέρουν μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό.
Μετά την επιτυχημένη συναυλία του Ηλία Βρεττού στις 28 Αυγούστου στο Celestyal Crystal, και δεδομένης της μεγάλης ζήτησης που είχε από το επιβατικό κοινό, η εταιρεία και ο γνωστός τραγουδιστής ανανεώνουν και πάλι το ραντεβού τους για μια ακόμη απογειωτική βραδιά στο Celestyal Olympia.
Το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, θα σαλπάρει από το λιμάνι του Πειραιά για την τριήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες Αιγαίου» που τόσο έχει αγαπήσει το επιβατικό κοινό της Celestyal Cruises.
Οι επιβάτες του Celestyal Olympia θα ξεσηκωθούν για ακόμη μια φορά με τη Νο 1 επιτυχία του Ηλία Βρεττού «Και πετάω ψηλά», η οποία φέτος το καλοκαίρι ανέβηκε στην κορυφή των επιτυχιών. Στην απόδραση αυτή οι επιβάτες θα νιώσουν ότι το καλοκαίρι συνεχίζεται καθώς θα απολαύσουν τα πανέμορφα νησιά της Ελλάδας ενώ παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν μικρούς θησαυρούς στο ανατολίτικο παζάρι στο Κουσάντασι.
Η κοσμοπολίτικη Μύκονος, η γραφική Σαντορίνη, η γαλήνια Πάτμος και το Ηράκλειο αποτελούν τους ιδανικούς προορισμούς για μια κρουαζιέρα-απόδραση από την καθημερινότητα. Τοπία αστείρευτης ομορφιάς, άψογη εξυπηρέτηση και εξαιρετική διασκέδαση προσφέρουν οι εν πλω αποδράσεις με τη Celestyal Cruises, η οποία έχει πάντα σαν στόχο να προσφέρει στους επιβάτες της την απόλυτη ελληνική εμπειρία.
Περισσότερα: www.celestyalcruises.com

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: