Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Επιστρέφει για κρουαζιέρες στη Μεσόγειο το “Norwegian Escape”

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 20/07/2022

Το κρουαζιερόπλοιο, κατηγορίας Breakaway-Plus, έχει ως homeport τη Ρώμη (Civitavecchia) – Άλλα 8 πλοία της NCL σε πάνω από εκατό μεσογειακά λιμάνια

|> Η Norwegian Cruise Line (NCL), πρωτοπόρος στην παγκόσμια κρουαζιέρα με ιστορία που εδώ και 55 χρόνια αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο, ανακοινώνει την επιστροφή του Norwegian Escape στην Ευρώπη μετά το 2015, του πρώτου πλοίου της εξαιρετικά επιτυχημένης κατηγορίας Breakaway-Plus της εταιρείας, το οποίο ολοκλήρωσε το πρώτο του ταξίδι στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το Norwegian Escape είναι το μεγαλύτερο πλοίο της NCL στην Ευρώπη και το πρώτο της κατηγορίας Breakaway-Plus που πλέει στα ευρωπαϊκά ύδατα για μια πλήρη σεζόν.

Με homeport τη Ρώμη (Civitavecchia), προσφέρει δρομολόγια από 7 έως 11 διανυκτερεύσεων. Κάθε ταξίδι προσφέρει αξέχαστες διαδρομές σε πολλές χώρες, όπως το δρομολόγιο της 13ης Αυγούστου που θα δώσει στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν λιμάνια στην Ιταλία, την Ελλάδα, τη Μάλτα και τη Γαλλία, απολαμβάνοντας τον ήλιο της Μεσογείου.

Norwegian Escape

Τα δρομολόγια του πλοίου περιλαμβάνουν επισκέψεις στα πιο δημοφιλή λιμάνια της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων της Σαντορίνης, της Μυκόνου, της Νάπολης και του Λιβόρνο, αλλά και «κρυμμένα διαμάντια», όπως η Βαλέτα και η Μεσσήνη. Πιάνοντας πέντε έως οκτώ διαφορετικά λιμάνια για έως και 13 ώρες στο καθένα και με όχι περισσότερες από δύο συνεχείς ημέρες στη θάλασσα, οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν τις μέρες τους εξερευνώντας αρχαία αξιοθέατα και μεσαιωνική αρχιτεκτονική, θαυμάζοντας καλλιτεχνικά αριστουργήματα ή απλώς απολαμβάνοντας μια ποικιλία από γεύσεις της τοπικής κουζίνας.

Με το Norwegian Escape θα κάνει επίσης το ντεμπούτο της στην Ευρώπη η δημοφιλής σειρά «Γνωρίστε τον οινοποιό» (Meet the Winemaker) της NCL, καθώς το πλοίο θα ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά και την Ιταλία.

Συνολικά οκτώ πλοία της NCL –συμπεριλαμβανομένου του Norwegian Escape– πλέουν στα ευρωπαϊκά ύδατα αυτή τη θερινή περίοδο. Ο στόλος της NCL θα επισκέπτεται περισσότερα ευρωπαϊκά λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία κρουαζιέρας, προσφέροντας στους επισκέπτες περισσότερες επιλογές από ποτέ.

Το Norwegian Prima, το νεότερο μέλος του στόλου της NCL και πρώτο στην πρωτοποριακή κατηγορία Prima, θα κάνει το ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά ύδατα φέτος. Τα οκτώ πλοία της NCL για την ευρωπαϊκή καλοκαιρινή σεζόν κρουαζιέρας 2022 είναι τα: Norwegian Dawn, Norwegian Epic, Norwegian Escape, Norwegian Gem, Norwegian Getaway, Norwegian Jade, Norwegian Star και Norwegian Prima.

Η NCL προσφέρει στους ταξιδιώτες μια εκτεταμένη γκάμα δρομολογίων αυτό το καλοκαίρι, με επιλογές που ποικίλλουν από περιηγήσεις σε αρχαία αξιοθέατα στα ελληνικά νησιά και κρουαζιέρες στα νορβηγικά φιόρδ, μέχρι βουτιές κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Norwegian Cruise Line, Χάρι Σόμερ, δηλώνει: «Η Ευρώπη ήταν πάντα κορυφαίος προορισμός για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο και είναι βασικός προορισμός κρουαζιέρας για την NCL. Προσπαθούμε να προσφέρουμε στους νέους αλλά και στους πιστούς επισκέπτες μας ένα ευρύ φάσμα προορισμών και δρομολογίων. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η φετινή σεζόν στην Ευρώπη είναι η πιο εκτεταμένη μέχρι σήμερα για την εταιρεία μας, με οκτώ πλοία και περισσότερα από 100 λιμάνια. Η φιλοσοφία μας «Guest First» βάζει τους επισκέπτες μας στο επίκεντρο κάθε απόφασης και εξέλιξης που παίρνουμε, γι’ αυτό συνεχίζουμε να καινοτομούμε στην προσφορά προϊόντων κρουαζιέρας τα τελευταία 55 χρόνια».

> Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλοία της Norwegian Cruise Line και τα δρομολόγιά τους ή για κράτηση για κρουαζιέρα, στη διεύθυνση ncl.com.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: