Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Και άλλη προσφορά του Στέλιου Χατζηιωάννου για πυρόπληκτους

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 08/09/2021

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα προσέφερε 50.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές, όπως τότε με το Μάτι…

|> Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός χαιρετίζει τη σπουδαία προσφορά του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου (www.steliosfoundation.gr), το οποίο προσέφερε σημαντική χρηματική ενίσχυση στον λογαριασμό του ΕΕΣ προς ανακούφιση των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας σερ Στέλιος Χατζηιωάννου ανταποκρίθηκε άμεσα στο μεγάλο κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προσφέροντας 50.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δεσμεύεται ότι το εν λόγω χρηματικό ποσό θα αξιοποιηθεί πλήρως για την οικονομική ενίσχυση των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών της Ελλάδος.

Σημειώνεται, ότι η αποστολή του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου είναι να υποστηρίξει ένα ευρύ φάσμα φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων, κυρίως σε χώρους όπου ο ίδιος έχει ζήσει και δραστηριοποιείται, όπως η Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Κύπρος και το Μονακό. Μάλιστα, πριν από 3 χρόνια πραγματοποίησε άλλη μία δωρεά προς τον ΕΕΣ για το Μάτι, ύψους 50. 000 ευρώ.

O πρόεδρος του ΕΕΣ δρ Αντώνιος Αυγερινός δήλωσε: «Η συνεισφορά του Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου εκτός από συγκινητική είναι και καθοριστική για την υποστήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας. Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη και η στήριξήτου στο έργο του Ε.Ε.Σ. Τον ευχαριστούμε θερμά για την  τεράστια και αφιλοκερδή προσφορά του».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: