Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Και άλλη προσφορά του Στέλιου Χατζηιωάννου για πυρόπληκτους

Κοινωνια στις 08/09/2021

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα προσέφερε 50.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές, όπως τότε με το Μάτι…

|> Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός χαιρετίζει τη σπουδαία προσφορά του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου (www.steliosfoundation.gr), το οποίο προσέφερε σημαντική χρηματική ενίσχυση στον λογαριασμό του ΕΕΣ προς ανακούφιση των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας σερ Στέλιος Χατζηιωάννου ανταποκρίθηκε άμεσα στο μεγάλο κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προσφέροντας 50.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δεσμεύεται ότι το εν λόγω χρηματικό ποσό θα αξιοποιηθεί πλήρως για την οικονομική ενίσχυση των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών της Ελλάδος.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Σημειώνεται, ότι η αποστολή του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου είναι να υποστηρίξει ένα ευρύ φάσμα φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων, κυρίως σε χώρους όπου ο ίδιος έχει ζήσει και δραστηριοποιείται, όπως η Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Κύπρος και το Μονακό. Μάλιστα, πριν από 3 χρόνια πραγματοποίησε άλλη μία δωρεά προς τον ΕΕΣ για το Μάτι, ύψους 50. 000 ευρώ.

O πρόεδρος του ΕΕΣ δρ Αντώνιος Αυγερινός δήλωσε: «Η συνεισφορά του Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου εκτός από συγκινητική είναι και καθοριστική για την υποστήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας. Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη και η στήριξήτου στο έργο του Ε.Ε.Σ. Τον ευχαριστούμε θερμά για την  τεράστια και αφιλοκερδή προσφορά του».

Απάντηση