Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το χάλκινο στον τομέα ιδιωτικών επιχειρήσεων απέσπασε η Interamerican

Χωρίς κατηγορία στις 25/09/2015

Στα Business Awards 2015

Μια ακόμη διάκριση εταιρικής υπευθυνότητας πέτυχε η Interamerican, με τη βράβευσή της στον θεσμό των Hellenic Responsible Business Awards 2015. Στην εταιρεία απονεμήθηκε το bronze βραβείο στην κατηγορία “Ιδιωτικές Επιχειρήσεις – Πολιτισμός”, για το εύρος και την κοινωνική αξία των πρωτοβουλιών της στους τομείς του πολιτισμού και της παιδείας, στο πλαίσιο υλοποίησης του εταιρικού σχεδίου “Πράξεις Ζωής”.

Η εκδήλωση απονομής των Hellenic Responsible Business Awards, που αναδεικνύουν το έργο των υπευθύνων επιχειρήσεων και την ιδιαίτερη αξία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις επιχειρηματικές ιδέες και πρακτικές της σύγχρονης εποχής, οργανώθηκε από την Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week στις 15 Σεπτεμβρίου. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε από επιτροπή εγκρίτων για τη γνώση, το έργο και την ενασχόλησή τους στην ΕΚΕ εκπροσώπων ακαδημαϊκών, επιχειρηματικών και κοινωνικών οργανισμών.

Η αναγνώριση της συνεισφοράς της Interamerican στον πολιτισμό αποτελεί σημαντική ενθάρρυνση και δεσμεύει την εταιρεία για ανάλογη συνέχεια σε έναν τομέα που αγνοείται ή και περιφρονείται στον τόπο μας ως εθνικός πλούτος, γεγονός που θεωρούμε ως μια από τις σοβαρές, ευρύτερες αιτίες της σημερινής κρίσης“, δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου ο Γιάννης Ρούντος, διευθυντής δημοσίων σχέσεων και κοινωνικής υπευθυνότητας της Interamerican.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: