Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το “Flying Cat 3” της Hellenic Seaways στα νησιά του Αργοσαρωνικού

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 29/06/2015

Στο πλαίσιο της ανανέωσης των δρομολογίων της και της περαιτέρω ενίσχυσης των νησιών του Αργοσαρωνικού, η Hellenic Seaways ανακοινώνει τη δρομολόγηση του Flying Cat 3 στην συγκεκριμένη περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα, το σύγχρονο και ταχύτατο Καταμαράν /Επιβατηγό Flying Cat 3 θα πραγματοποιεί 4 δρομολόγια εβδομαδιαίως κατά τις ημέρες Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα προς Ύδρα-Σπέτσες-Ύδρα-Πειραιά. Τα δρομολόγια ξεκίνησαν στις 26/06/2015.

Η δρομολόγηση του Flying Cat 3 για τα νησιά του Αργοσαρωνικού αναμένεται να τονώσει την τουριστική κίνηση, καθώς και να ενισχύσει την τοπική κοινωνία και οικονομία, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τη σαφή στρατηγική της Hellenic Seaways για τη νησιωτική πολιτική.

hellenic seaways logoΟ δ/ντής Πωλήσεων Αργοσαρωνικού, Πάρις Τσάγκαρης (φωτό) δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς η δρομολόγηση του Flying Cat 3 για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, σε μια περιοχή που παραδοσιακά η Hellenic Seaways, τυγχάνει της εμπιστοσύνης των επισκεπτών και των κατοίκων. Ακριβώς αυτή η εμπιστοσύνη μας κάνει να βελτιώνουμε συνέχεια τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας και την ευελιξία των δρομολογίων. Θεωρούμε πως αποτελεί εθνικό καθήκον του αυθεντικού ακτοπλόου η συνεχής βελτίωση της διασύνδεσης των νησιών με στόχο, τόσο την ενίσχυση του τουρισμού, του βασικού πυλώνα της ελληνικής οικονομίας, όσο και τη στήριξη των νησιωτικών κοινωνιών. Η Hellenic Seaways δεν εφησυχάζει και στη νέα εποχή συνεχίζει αταλάντευτα την αναπτυξιακή της πορεία».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: