Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Attica: Η Καλύτερη Ελληνική Ακτοπλοϊκή Εταιρεία

ΝΑΥΤΙΛΙΑ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 07/03/2019

Το Group απέσπασε το χρυσό βραβείο της κατηγορίας στα Greek Hospitality Awards 2019

|> Η Attica Group, μητρική εταιρεία των Superfast Ferries, Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη χρυσή της διάκριση στα Greek Hospitality Awards 2019, που διοργανώθηκαν για 5η συνεχόμενη χρονιά από την Ethos Media.

Η τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρουσία περισσότερων από 700 στελεχών και προσωπικοτήτων του κλάδου του Τουρισμού, η Attica Group βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Ελληνική Ακτοπλοϊκή Εταιρεία»

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στον χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων και του τουρισμού, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες αλλά και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων 60/40, παράγοντες που καθιστούν τη συγκεκριμένη διάκριση ιδιαίτερα σημαντική.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες διακρίνονται για τις καινοτόμες πρακτικές τους, την άρτια οργάνωση και τη διάθεση να προσφέρουν στους επισκέπτες τουριστικό προϊόν κορυφαίου επιπέδου με βάση τα διεθνή πρότυπα.

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των Superfast Ferries, Blue Star Ferries και Hellenic Seaways και Africa Morocco Link με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες και σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: