Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το θυμαρίσιο μέλι της Foodscross σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο ιστορικό James Beard House της ΝΥ

Χωρίς κατηγορία στις 17/03/2017

Συνοδεία ομάδας σεφ

|> Στη Νέα Υόρκη ταξίδεψε το “Premium Θυμαρίσιο Μέλι” της Foodscross μέσω της Μαρίας Καμπούρη, αντιδημάρχου Αστυπάλαιας και μιας ομάδας διακεκριμένων σεφ από την Ελλάδα, που συμμετείχαν χθες Πέμπτη 16/3 σε μια ειδική, φιλανθρωπική εκδήλωση στο ιστορικό James Beard House, έδρα του ιδρύματος James Beard Foundation.

Στην εκδήλωση προσκεκλημένοι σεφ ήταν οι : ο Χρήστος Αθανασιάδης (Athanasiadi Christos του Nice ‘n Easy Restaurant Group – Μύκονος, ο Παναγιώτης Διαμαντής του ξενοδοχείου Rhodes Palace – Ρόδος, ο Ιωάννης Γαβαλάς του Bakalo – Μύκονος, ο Σταμάτιος Μισομικές του Noble Elysium Resort & Spa – Ρόδος και ο Γιώργος Στυλιανουδάκης του Kenshō Boutique Hotel & Suites – Μύκονος.

Η εκδήλωση είχε σκοπό την ευαισθητοποίηση για το ίδρυμα James Beard και τις δράσεις του, καθώς και την υποστήριξη διαφόρων προγραμμάτων του, όπως εκπαιδευτικές ημερίδες, υποτροφίες και σεμινάρια μαγειρικής.

Σημειώνεται ότι το θυμαρίσιο μέλι της FoodsCross έχει στόχο να συμπληρώνει και να ενισχύσει τη γεύση του μαγειρέματος για να δημιουργείται μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τους καλεσμένους.

Όσο για το James Beard Foundation, είναι μια εθνική, μη κερδοσκοπική φιλανθρωπική οργάνωση που εδρεύει στη Νέα Υόρκη αφιερωμένη στην προώθηση της πρακτικής και της εκτίμησης της μαγειρικής τέχνης στην Αμερική. Και σκοπός του ιδρύματος James Beard είναι να εξυμνήσει, να εκπαιδεύσει και να τιμήσει σεφ από όλο τον κόσμο, ώστε να κάνει την αμερικάνικη διατροφική κουλτούρα πιο νόστιμη, ποικίλη και βιώσιμη για όλους.

Απάντηση