Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εργασίες για τρία ευρωπαϊκά προγράμματα με την υποστήριξη του ΟΛΠ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 04/12/2015

Συμμετοχή 200 εκπροσώπων

Άρχισαν χθες Πέμπτη 3/12 οι εργασίες του Joint Final Event των τριών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (Β2ΜΟS, ANNA και WIDERMOS) που φιλοξενούνται στην Ελλάδα με την υποστήριξη της ΟΛΠ Α.Ε. και με τη συμμετοχή πάνω από 200 εκπροσώπων της ναυτιλιακής βιομηχανίας και της λιμενικής κοινότητας.

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε εκ μέρους της διοίκησης του ΟΛΠ ο γεν. δντής  Στ. Χατζάκος  και βασικοί εισηγητές ήταν ο συντονιστής  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το “Motorways of the Sea”   B. Simpson και ο διαχειριστής Τen-Τ, DG Move J. Anselmo.

olp 041215-1

Ο γενικός διευθυντής ΟΛΠ Σταύρος Χατζάκος , ο διαχειριστής TEN-T, DG MOVE J. Anselmo, o πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Κούβαρης, ο συντονιστής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το “Motorways of the Sea” B. Simpson και ο διευθυντής διοίκησης ΟΛΠ Δημήτρης Σπύρου.

Οι συμμετέχοντες σύνεδροι επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του λιμανιού ενώ στην ιδιαίτερη συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Γιάννη Κούβαρη οι B. Simpson και J. Anselmo ευχαρίστησαν για την φιλοξενία και υποστήριξη του συνεδρίου τη διοίκηση του ΟΛΠ.

olp 041215-3

Τέλος,  αφού συνεχάρηκαν τη διοίκηση και τα στελέχη του Οργανισμού ευχήθηκαν να συνεχιστεί και στο μέλλον η συνεργασία μέσα από τη συμμετοχή  του ΟΛΠ στα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: