Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” τη Δευτέρα στις 21:30 στο Βεάκειο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 20/08/2021

Τραγούδια του μεγάλου συνθέτη θα ερμηνεύσουν ο Δημήτρης Μπάσης,  ο Μπάμπης  Βελισσάριος και η Σαββέρια Μαργιόλα

|> Μια μεγάλη συναυλία από την Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης”, θα δοθεί τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021, στις 9:30 μμ, στο Βεάκειο Θέατρο, σε παραγωγή του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου Πειραιά.

Τα τραγούδια που θα ακουστούν  θα ερμηνεύσουν ο Δημήτρης Μπάσης,  ο Μπάμπης  Βελισσάριος και η Σαββέρια Μαργιόλα. Τη δε μουσική επιμέλεια θα έχει ο Θανάσης Βασιλάς.

Ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το Βεάκειο Θέατρο θα φιλοξενήσει μια ξεχωριστή συναυλία  από τη Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης”. Όσοι παρευρεθούν στο Βεάκειο Θέατρο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των δημιουργιών ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων συνθετών. Η Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” έχει δώσει πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμπράττοντας με καταξιωμένους καλλιτέχνες της παλιάς και της νέας γενιάς.

Η σκηνή του Βεακείου φιλοξενεί,  έως το τέλος του Σεπτεμβρίου, εκδηλώσεις με  σπουδαίους καλλιτέχνες, σε μια δύσκολη περίοδο εξαιτίας της πανδημίας, κρατώντας ζωντανό τον πολιτισμό στον Πειραιά. Οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που παρουσιάζει αποτελούν έναν σημαντικό πολιτιστικό θεσμό για την πόλη μας   και τις  έχουν “αγκαλιάσει” οι κάτοικοι και οι επισκέπτες  από όλη την Αττική».

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκης, είπε:

«Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων που διοργανώνει  o Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε τη Δευτέρα 23 Αυγούστου μία μεγάλη συναυλία με την λαϊκή ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης”. Ο Πειραιάς τιμά τους μεγάλους δημιουργούς και δίνει την ευκαιρία σε όλους να παρευρεθούν στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο και να ακούσουν από κοντά τις μεγαλύτερες λαϊκές και λυρικές επιτυχίες του μεγάλου αυτού συνθέτη, με ερμηνευτές τον Δημήτρη Μπάση, τον Μπάμπη Βελισσάριο και την Σαββέρια Μαργιόλα».

Η συναυλία, όπως και όλο το πρόγραμμα του Βεακείου Θεάτρου πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του covid-19, που έχουν ανακοινώσει οι υγειονομικές αρχές, για την ασφάλεια των θεατών, των καλλιτεχνών και των εργαζομένων.

Προπώληση εισιτηρίων

  • Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου, εντός του θεάτρου, Δευτέρα  έως Παρασκευή, ώρες  10:00 -14:00. Τηλ. 210.41.43.310
  • Βεάκειο Θέατρο : στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της συναυλίας. Τηλ. 210.42.26.330

ΟΠΑΝ: 210.41.37.708, 41.77.389, 41.36.355

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: